...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις...

Μια βδομάδα και κάτι μέρες νάμαστε ξανά εδώ!
Και  ναι μεν μπήκαμε επισήμως στο Φθινόπωρο, εγω όμως λειτουργώ ανάποδα (ως συνήθως) παραμένω γραπωμένη από το Καλοκαίρι που δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικό τολμώ να πω κι έτσι παίρνω τώρα το αίμα μου πίσω!
Ισως εσείς έχετε κουραστεί από την επανάληψη των ίδιων θεμάτων, αλλά η αλήθεια είναι οτι  όταν βρίσκεσαι ακόμα σε καλοκαιρινή διάθεση, δε μπορείς ν΄ απαλλαγείς εύκολα απο τις συνήθειές του και να μην σε προκαλούν τα υλικά που σου προσφέρει.
Έτσι ακόμα, θα μου επιτρέψετε να παίζω με τις πέτρες μου και να δημιουργώ ιστορίες, προσωπικών διαδρομών στις αναμνήσεις και μέσα απ;  αυτές να βγαίνει ένα αποτέλεσμα, που μοιράζομαι μαζί σας.
Θα σας έχω λοιπόν ξαναπεί, οτι ευτύχησα νάχω προέλθει απο ένα μεγάλο έρωτα, που κράτησε μέχρι το τέλος του ενός !
Οι γονείς μου αγαπήθηκαν, μαθητές ακόμα στο σχολείο, κι έτσι παρέμειναν  62 χρόνια μετά.
Σπάνιο θα μου πείτε, στις μέρες μας δε ανύπαρκτο, γι αυτό και αξίζει να μείνει στη συλλογή ;)
Πήγαιναν παντού μαζί, γι αυτό όλοι τους έλεγαν "το ζευγαράκι" και τους καμάρωναν !

Πετρες και ακουαρέλα πάνω σε χαρτονάκι
(pebble art by Hara on cardboard)






Ευτυχίσαμε κι εγω κι ο αδελφός μου να μεγαλώσουμε σ΄ ένα υγιές και προστατευμένο με αγάπη περιβάλλον.


Να λοιπόν οι εικόνες που γεννήθηκαν απ αυτό:





 Και συνεχίζοντας, η επόμενη εικόνα που γεννήθηκε βουτώντας πάντα στο χώρο του μη υπαρκτού,αλλά κάποτε γενόμενου, είναι η επόμενη

Η γνώριμη φιγούρα του μπαμπά μου με τη Vespa  του!


pebble art by Hara

Χειμώνα -Καλοκαίρι αυτή η βέσπα ήταν σ ε  κίνηση.
Το χειμώνα να με πάει στο σχολείο, να μη βρέχομαι τις μέρες που άνοιγαν οι ουρανοί κι εγώ πήγαινα με το ποδήλατό μου.
Μιλάμε οτι στα Επτάνησα, τα νεανικά μου χρόνια όταν αρχιζε να βρέχει ξεχνούσε να σταματήσει! Ξεχείλιζαν οι τράφοι και γίνονταν ένα με το δρόμο, μ;  αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνοι για παιδιά άμαθα στις καιρικές αυτές συνθήκες. Ετσι η μηχανή, μας έκανε μια γρήγορη και ασφαλή μετάβαση, στα άξια χέρια του πατέρα.

Το Καλοκαίρι πάλι,ήταν το μέσον για τις βόλτες και τις θάλασσες.
Πολλές ώρες καβάλα και κουβεντολόϊ των δυο μας πάνω της.
Πόσες ιστορίες δεν έχει μοιραστεί μαζί μου! Πόσες ώρες δε ξαποστάσαμε στο τέρμα του Αργασιού, αγναντεύντας απέναντι την Πόλη και εξιστορώντας κομμάτια της ιστορίας της,  που χάθηκε με το σεισμό!
Πόσες φορές σε συρθήκαμε στο δρόμο σ ένα ξαφνικό φρενάρισμα! Πόσα Καλοκαίρια δεν γέμισε παιδιά να πάνε στις κοντινές παραλίες για μπάνιο με τον παππού πλέον.
Όμορφα χρόνια που πέρασαν απο μας τα παιδιά του, στα εγγόνια του με την ίδια και περισσότερη λατρεία!
Και επειδή τα χρόνια μου ήταν όμορφα, έκανα πολλά ταξίδια με το μυαλό μου διαβάζοντας από μικρή λογοτεχνία.
Στην αρχή με δανεισμένα βιβλία ,στη συνέχεια με δικά μου από βιβλιοθήκη που την εμπλούτιζε συνεχώς ο μπαμπάς μου και στη συνέχεια εγώ η ίδια απο το βδομαδιάτικο χαρτζιλίκι μου.
Έτσι εκπαιδεύτηκε η φαντασία μου  και ζούσε μαζί με τους ήρωες των βιβλίων την πλοκή τους
Πόσα δε μου προσέφεραν αυτά τα βιβλία!
Πόσες ώρες ξενοιασιάς και φευγιό του νου,σε νέους ορίζοντες που ανοίγονταν μπροστά μου και ποθούσα να τους κατακτήσω!

 Το βιβλίο είναι η ωραιότερη διασκέδαση για ένα παιδί και λυπάμαι, που σήμερα η τηλεόραση έχει υποκαταστήσει τα πάντα και έχει χαθεί η μαγεία του ταξιδιού, μέσα απο τις σελίδες ενός αναγνώσματος, ενός κιτρινισμένου βιβλίου που μυρίζει ακόμα μελάνι.
Αγαπώ το βιβλίο στη μορφή που το γνωρίσαμε και αρνούμαι το ηλεκτρονικό, αλλά οι καιροί αλλάζουν κι ο κόσμος εξελίσσεται ραγδαία, αφήνοντας πίσω παλιές φόρμες που εμείς ζήσαμε μαζί τους και θα γίνουν  ίσως οι αναμνήσεις των νέων παιδιών.

Έτσι μου είναι εύκολο να πλάσω παραμύθια ακόμα και με τις πέτρες και να δώσω διέξοδο ταξιδιού στο μυαλό μέσα απ αυτές!
"Η Κοκκινοσκουφίτσα"
Mixed media with pebbles on canvas by Hara

Mixed media  with pebbles on canvas by Hara

Αυτά λοιπόν δυο παραμυθένια έργα και μία  έτοιμη για ταξίδι , όπου δει!


Ελπίζω να σας αρέσουν, εγω απόλαυσα και απολαμβάνω κάθε φορά αυτό το ταξίδι, που ξεκινάει από μία πέτρα και σιγά σιγά διαμορφώνεται και πολλές φορές οδηγεί σ; άλλα μονοπάτια που δεν είχα καν φαντασθεί!


53 σχόλια :

  1. Είναι όλα αριστουργήματα Χαρά μου.Μακάρι να είχαμε όλοι την τύχη να μεγαλώσουμε σε οικογένειες αγαπημένες αλλά ακόμα και αν εμείς δεν το είχαμε αυτό ας φροντίσουμε ώστε να το απολαμβάνουν τα παιδιά μας έτσι ώστε και αυτά αργότερα να φτιάξουν αγαπημένες οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας γίνουν τα δικά μας βιώματα,φτερά για τα παιδιά μας Νάσια μου. Είναι πολύ σημαντικό ο,τι δεν είχαμε εμείς να τοο προσφέρουμε στα παιδιά μας και να τα ανδρώσουμε για μια καλλίτερη ζωή με γερές βάσεις!

      Διαγραφή
  2. Μας αρέσουν πολύ τα έργα σου και πάντα μας εκπλήσεις με τη φαντασία αλλά και τα όμορφα συναισθήματα που βάζεις στις πετρούλες σου!
    Να, τώρα, η ιστορία μιας ζωής... Είσαι τυχερός άνθρωπος που έζησες έτσι και αφού τίποτα δεν είναι τυχαίο σ΄αυτή τη ζωή, καταλαβαίνουμε ότι έτσι απόκτησες όλα αυτα που μας κάνουν να σ΄αγαπάμε!
    Κρατα τις στιγμές ζωντανές!
    Φιλιά πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Νίκη μου αγαπημένη για τα τόσο τρυφερά σου λόγια!
      Αυτό που μας έφερε κοντά και μας έδεσε εινα η αληθινή αύρα που εξέπεμπε ο καθένας,ακόμα και αν δε ξέραμε τι πορεία ζωής είχε.Φαινόταν όμως οτι ήταν ή έγινε καλότυχος κι αυτό το μοίραζε
      Φιλιά πολλά Χ 5

      Διαγραφή
  3. Το πόσο ερωτευμένοι ήταν θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ξέρουν και οι πέτρες, στην κυριολεξία.
    Να μπορείς να εκφραστείς τόσο όμορφα και ζωντανά ακόμη και με πέτρες, δεν είναι ότι πιο εύκολο και σε διαβεβαιώ ότι δεν το βαρεθήκαμε καθόλου. Συνέχισε να μας εκπλήσσεις.
    Να είσαι καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αν με διαβεβαιώνεις οτι δεν βαρεθήκατε Ρένα μου,γιατί έρχονται στιγμές που το σκέφτομαι ,αλλά η δημιουργική έμπνευση δεν μ αφήνει σε ησυχία και θέλω να μοιράζομαι τις απολαύσεις μου,όπως μέχρι σήμερα
      Φιλιά πολλά και σ ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  4. Για τα έργα σου δεν θα πω τίποτα.... τα έχω πει χίλιες φορές, μοναδικά, πραγματικά έργα τέχνης, το μόνο που θα πω είναι πως με αυτή σου την ανάρτηση με συγκίνησες!!! Να είσαι πάντα καλά και να σκορπάς παντού αγάπη!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι γι αυτό που βρήκες εδώ μέσα Βίκυ μου πέρα απο τις δημιουργίες <3.
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  5. Το ξαναδιάβασα, για να ξανασυγκινηθώ και να ζήσω μέσα από τις διηγήσεις σου, τη ζωή σου!
    Τόσο η γραφή,το έχω πει..πολλάκις, όσο και τα έργα σου, συλλεκτικά, μοναδικά!
    Δεν υπάρχει λόγος να σου πω: φύλαξέ τα θησαυρό στη καρδιά σου, γιατί αυτό τον θησαυρό,που είναι απόλυτα δικός σου, θέλουμε να τον μοιράζεσαι μαζί μας!Και σε ευχαριστούμε για να νοητά ταξίδια μας!
    την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψέ με Βαρβάρα μου,μου βγαίνει τόσο αβίαστα χωρίς καμιά προσπάθεια να εντυπωσιάσω ή κάτι άλλο.
      Φιλάκια πολλά και ευχαριστώ απο <3

      Διαγραφή
  6. Με συγκίνησε αυτή σου η ανάρτηση, Χαρά μου και μου θύμησε και τους δικούς μου γονείς και ιδιαίτερα τον μπαμπά μου με τις βόλτες μας αλλά και τα πολλά βιβλία που μου αγόραζε συνέχεια! Τα έργα σου είναι υπέροχα, γεμάτα τρυφερότητα και τόσο καλοφτιαγμένα!
    Καλή συνέχεια!!!!!
    Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια στο τελευταίο σου σχόλιο. Νά'μαστε καλά, να χαιρόμαστε τα μπλογκοσπιτάκια μας και να τα λέμε για πολλά πολλά χρόνια!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω διαπιστώσει κι άλλες φορέες στις δικές σου αναρτήσεις Μαριάννα μου πόσο κοινές πορείες είχαμε κάποιες φορές.Και πρέπει να νοιώθουμε τυχερές και περήφανες γι αυτό!
      Δε χρειάζεται να μ ευχαριστείς για κάτι,απλά είναι αυτό που έγραψα και στη Νίκη παραπάνω,που επιβεβαιώθηκε με τις προσωπικές γνωριμίες ;)
      Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα κι απο μένα

      Διαγραφή
  7. Ενα μεγάλο Ωωωωωωω! Είναι ολα υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε τα βιώματά μας, Χαρουλιώ μου. Ό,τι εκείνοι μας δίδαξαν με το παράδειγμά τους και την αγάπη τους. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει απ'όσα ένιωσε, έμαθε, πήρε ή στερήθηκε, από την οικογένειά του. Κι όποια κουσούρια, ανασφάλειες και στραβά μας ακολουθούν και πάλι από κείνα τα παιδιά μας χρόνια πηγάζουν. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο μεγάλη γίνεται η βεβαιότητα μου γι'αυτό. Ευτύχισες, όπως είπες, να ζήσεις σ'ένα περιβάλλον που η αγάπη περίσσευε. Γι'αυτό, κοριτσάκι μου, έχεις και δίνεις τόση, όχι μόνο στα έμψυχα αλλά και στα άψυχα, που στα χέρια σου παίρνουν ζωή. Δεν είναι υπερβολή ούτε φιλοφρόνηση αυτό που λέω, εξάλλου δεν το λέω μόνο εγώ που θα'ταν και αναμενόμενο, το λένε ακόμη κι άνθρωποι που πρώτη φορά αντικρίζουν τις δημιουργίες σου. Κάθε φορά που βλέπω ένα πετρωτό σου λέω...να αυτό είναι το καλύτερο όλων...και πάντα διαψεύδομαι. Είναι όλα μοναδικά. Συνέχισε καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσο συγκινητικη αναρτηση!κ ποσο καταπληκτικα καταφερες μεσα απο τις πετρουλες σου να αποδωσεις τα βιωματα μιας ζωης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ιστορίες σου που μεταφέρεις μέσα από τις πετρούλες και στη βάση του υπαρκτού , αυτός ο συνδυασμός είναι το μεγάλαιο πολύτιμο κεφάλαιο της ζωής σου Χαρά μου που τρυφερά το μοιράστηκες μαζί μας !!!
    Η οικογένεια , η Ελληνική οικογένεια όπως την αγαπάμε !!
    ΣΕ φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκινημένη ΚΑΙ ΕΔΩ!
      Ανταποδίδω φιλιά και αγάπη Μαρινικόλ μου

      Διαγραφή
  11. Τι όμορφα τα κάνεις Χαρά μου, ξέρω τι δύσκολο είναι να συνδυάζεις πέτρες.Εγώ τις φτιάχνω..χωριουδάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλέπω και τα θαυμάζω Αχτίδα μου για πολλούς λόγους ;) ...

      Διαγραφή
  12. Απλώς υποκλίνομαι μπροστά στο ταλέντο, τη φαντασία και την καλλιτεχνία σου, Χαρά μου!! Μα ακόμα και βέσπα κατάφερες να φτιάξεις;; Εκείνο το φτερό στη ρόδα πώς το κατάφερες βρε παιδί μου;; Γιατί, η κυρία αεροσυνοδός που περπατάει με τόσο στυλ;; Εύγε! Φιλάκια και καλή συνέχεια στα έργα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φτερα ήταν έτοιμα στη φύση και περίμεναν να τα βρω και να φτιάξω το όχημα αγάπης μου ;) Ολα ήρθαν τόσο φυσικά Ευγενούλι μου!!!
      Φιλιά πολλά και ευχαριστίες περισσότερες.

      Διαγραφή
  13. Η αληθινή ιστορία που διηγούνται τα πετρωτά σου συγκινεί, αλλά και μόνα τους βλέποντάς τα, δεν ξέρω γιατί, με συγκίνησαν.
    Πραγματικά, σε θαυμάζω. Δεν είχα ξαναδεί έργα τέτοια με πετρούλες και το φτωχό μου το μυαλό δεν το είχε καν φανταστεί.
    Οι παιδικές αναμνήσεις... πόσο πολύτιμες, Χαρά! Μας σημαδεύουν.
    Καλό φθινόπωρο λέω, μπας και σε βάλω στο κλίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου
      ούτε κι εγω είχα δει μέχρι που συνάντησα στο PINTEREST τη Sharon Nowlan κι εκεί αρχισε το ταξίδι που συνεχώς εξελίσσεται και χαίρομαι που είμαστε συνταξιδιώτες και μ ενθαρρύνετε με τα λόγια σας να προσπαθώ για το καλλίτερο
      Οντως ,η παιδική μας ζωή είναι το εφαλτήριο για την παραπέρα πορεία μας.Μακάρι να τόχω καταφέρει κι εγω με τα δικά μου παιδιά ...
      Φιλιά πολλά και το κλίμα είναι όντως Φθινοπωρινό !

      Διαγραφή
  14. τι όμορφα, ένα όμορφο περιβάλλον από δύο γονείς που με αγάπη μεγαλώνουν τα παιδιά τους... γι' αυτό βγήκες τέτοιο παιδί...

    ευχαριστώ πολύ , Χαρά μου, για όλα... χάρηκα που βρεθήκαμε...

    Πάντα ευτυχισμένη κι εσύ κι ΟΛΗ η οικογένειά σου...

    Τα πετραδάκια... μεγάλωσαν την συγκίνηση απ' αυτήν την ανάρτηση... ... Τέλεια!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ καλή μου για τα τόσο συγκινητικά σου λόγια!!! Ειλικρινά με συγκινείτε σήμερα όλες σας.Ποτέ δεν περίμενα οτι τα πετραδάκια μου θ αποτύπωναν τόσο καλά και θα σας μετέδιδαν το συναίσθημά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ & ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Τ ΑΞΙΖΩ.

      Διαγραφή
  15. Είσαι απίθανη Χαρά μου , δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ δε βαριέμαι ποτέ να βλέπω τα αριστουργήματά σου ειδικά αυτά που έχουν δικές σου αναμνήσεις. Υπέροχα!! Λατρεμένα και λυπάμαι που δεν έχεις και άλλα να μας δείξεις.
    Να σαι καλά να φτιάχνεις και να μας θαμπώνεις
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως φαίνεται λάθεψα κι εγω Αννα μου...οι δημιουργίες συνεχίζονται ;)
      Φιλάκια γλυκά πατριωτάκι

      Διαγραφή
  17. Βρε Χαρά πραγματικά τι υπέροχες δημιουργίες είναι αυτές;;;
    Δηλαδή πραγματικά τις χαζεύω! Εγώ το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω με πέτρες.... είναι να παίζω πεντόβολα και βατραχάκια στα κύματα! Χαχαχαχ
    Εύγε σου !!! Πάντα τέτοιες εμπνεύσεις να έχεις :*
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Μαράκι,κι εσείς με τη σειρά σας μου δίνετε φτερά να πετάξω ψηλότερα !ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  18. Χαρά μου έχω μείνει άφωνη! Εβαλες κομμάτι από την ψυχή σου και έδωσες ζωή στις πέτρες σου! Έχουν τόση χάρη, τόση κίνηση όλα και ειδικά οι κυρίες έχουν την κομψότητα και την αρχοντιά μιας άλλης εποχής. Πολύ συγκινητική η ανάρτησή σου με τις τόσες γλυκές αναμνήσεις σου! Σε φιλούμε με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή
  19. Πραγματικά υπέροχες δημιουργίες, μπράβο Χαρά που πάντα καταφέρνεις να μας γοητεύεις με το ταλέντο και την φαντασία σου, καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ο επαινος αυτός εισπράττεται διπλός ;)
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!

      Διαγραφή
  20. Πράγματι Χαρούλα μου το ίδιο θα έλεγα και εγω με το Μαράκι πως καθε φορα λεω πως ειναι το καλύτερο σου αλλα παντα υπάρχει κατι καλυτερο που μας κανει να μενουμε με ανοιχτο το στόμα.. και μονο οι ιδέα να κανεις όλα αυτα που εζησες σε πετρωτά..είναι πολύ συγκινητικη όπως και η αγαπη που πήρες απο τους αγαπημενους γονεις.. είναι αλήθεια οτι οι κόρες εχεουν μια αδυναμια στους πατεραδες.. ε κορίτσι μου;..τυχερή για οτι έζησες..σε αγαπη και συναισθημα .. τελικα μονο αυτά έχουν αξία μάτια μου..!! τωρα απο τα πετρωτα σου να πω πως ξεχωρισα κάποια; η θα παραπονεθούν τα άλλα;.. το ζευρακι..μου εκλεψε την καρδια γιατί το καταλαβαινω απόλυτα ξερεις εσύ...τι να κανω όμως.. αδυναμιες έχω και στις βέσπες και στα ταξιδια..χα..χα..να περασεις ενα ομορφο μηνα καλο Σαββατοκυριακο Χαρουλάκι μου.. φιλακιαααα!! :) :) <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μ αρέσουν πολύ τα πετρωτά σου. Με σύστησε σε σένα η Τατιάνα..Θα σ επισκέπτομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να πω και γι αυτές σου τις πανέμορφες δημιουργίες Χαρά μου ή πάλι για τις υπέροχες αναμνήσεις που μοιράστηκες μαζί μας;... είναι αρκετό ένα ευχαριστώ; :D
    Χαίρομαι να βλέπω πως υπάρχουν ακόμα κάτι όμορφες ψυχές που δεν το βάζουν με τίποτα κάτω και που με τίποτα δεν κάνουν τη καρδιά τους, πέτρα! ;)
    Σου στέλνω την αγάπη μου, τα ΑΦιλάκια μου και μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα ειδικά χρειάζομαι αυτή τη ζεστή αγκαλιά ;) ενα ακόμα αποτέλεσμα καραδοκεί στη γωνία να μ βάλει κάτω...
      Την αγάπη μου πάντα!

      Διαγραφή
  23. Περασα να να αφήσω μια καλησπερα και να δω τι μου κάνεις Χαρούλα μου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμαθα οτι πορτογυρίζεις ;) ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ! Κι εγω μόλις γύρισα,θα τα πούμε...

      Διαγραφή
    2. θα τα μαθεις λεπτομερως αγάπη μου απο δευτέρα..αν θέλει ο ΘΕΌς!!!αυτες τις μερες σε είχα στο νου σιγουρα θα τα πουμε... φιλω σε..!!

      Διαγραφή
  24. Αλλη μία ανάρτηση με όμορφο πλέξιμο εικόνας και λόγου!!! Οι πέτρες σου έχουν κίνηση και όμορφιά Ξετρελάθηκα με την βέσπα , με την μαμά και κόρη,μετο αγαπημένο ζευγάρι και την γυναίκα με την ταξιδιάρικη διάθεση..Πάρα πολύ όμορφες δημιουργίες Χίλια μπράβο!!! Ελπίζω σε συχνότερες επισκέψεις αν και δυσκολεύομαι λόγω έλλειψης χρόνου και όταν υπάρχει κάποια ελέυθερη ώρα είμαι αφόρητα κουρασμένη για να σχολιάζω...ασε που τις περισσότερες φορές κοιμάμαι επάνω στο laptop... αχ!!! γέρασα φαίνεται και δεν το συνειδητοποίησα ακόμη!! Καλό βράδυ με φιλάκι αγάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γι αυτό η κάθε σου επίσκεψη είναι τιμή και χαρά για μένα.
      Μην ανησυχείς δε βάζω απουσίες,αλλά οι παρουσίες που αγαπώ με κάνουν πάντα χαρούμενη!
      Φιλάκια πολλά στα κορίτσια της οικογένειας

      Διαγραφή
  25. Υπέροχα, ΟΛΑ...
    Επέστρεψα από την...κόλαση,
    και χ'αρηκα που μαζί με τον σύζυγο, είδαμε τα μοναδικά σου.../
    Υιώτα
    αστοριανή, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...