...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Γυαλίζει το μάτι μου;

Ο Αύγουστος εκπνέει οσονούπω, αλλά η ζέστη καλά κρατεί κι όσο κρατεί οι παραλίες θα μας περιμένουν,τώρα δε που λιγόστεψε ο κόσμος είναι πιο θελκτικές κι ακαταμάχητες!

Θάλασσα! πηγή ζωής κι έμπνευσης
Πόσους και πόσους  δεν έχει εμπνεύσει; Πόσα όμορφα έργα δεν έχουμε δει, γεννήματα φαντασίας ανθρώπων που την αγάπησαν, την έζησαν,την πόθησαν!
Πόσες Δημιουργίες  φτιαγμένες  από τα "φρούτα" της!
Κάθε που περπατάω κατά μήκος της  και τα γυμνά πόδια βυθίζονται στην άμμο, με την επαφή και την όραση προσπαθώ να ανακαλύψω μικρούς θησαυρούς που θα μου χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και δημιουργικής απασχόλησης.

Εν μέσω καύσωνα λοιπόν (οι ιδέες ή καίγονται ή πετυχαίνουν), είπα να ολοκληρώσω τις καλοκαιρινές προτάσεις με κάτι άκρως θαλασσινό και ΠΑΛΙ, ανέξοδο.
Τι άλλο, από κοχύλια!



 Όμορφα, καλοσχηματισμένα θαύματα της φύσης και της θάλασσας, που κάποτε ήταν ζωντανοί οργανισμοί κι έφτασαν σ εμάς, είτε σ ένα περίπατο στην ακρογιαλιά σκέτα κελύφη, ή στο πιάτο μας σαν εξαιρετικός μεζές!



Την επόμενη λοιπόν φορά που θα πάτε για ουζοποσία,θα με θυμηθείτε...
Με το ούζο πάνε ιδανικά τα θαλασσινά.
Μη μου πείτε οτι έχετε καταργήσει τα θαλασσινά λόγω κρίσης... Ε, δώστε τόπο στην οργή, για μια φορά ξωκείλετε κι εσείς, το απαιτεί και το Καλοκαιράκι που αργοσβήνει!
Παραγγείλετε οπωσδήποτε γυαλιστερές, ξέρετε, αυτά με τα ζωντανά μαλάκια στο εσωτερικό...
Κι εγώ μη νομίζετε οτι τα ήξερα ή τα έτρωγα, παρότι νησί τέτοια δε παράγουμε , έτσι τα έμαθα στην Εύβοια και τ αγάπησα...λόγω χρώματος, πρωτίστως!χαχαχχα
Όταν έρθουν λοιπόν με την παραγγελία σας,  κι εσείς  θα τ' αγαπήσετε.
Το σωμόν χρώμα του κέλυφους, δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους και θα ενεργοποιήσει τη φαντασία σας για κατασκευές

"Eϊ ψιτ δεσποινίς!"
Decoupage σε όστρακα με ριζόχαρτο, κρεμαστό για το λαιμό, με σκοινάκια

Εγώ φυσικά,τα σκέφτηκα decoupaρισμένα και  στολίδι του λαιμού σε ηλιοκαμένα ντεκολτέ.

Decoupage σε κοχύλια (γυαλιστερές) με ριζόχαρτα -παιδικές παραστάσεις-

Αν πάλι τα θέματα και τα μεγέθη, σας οδηγήσουν σ άλλες επιλογές, κάθε εκδοχή ενδιαφέρουσα.

Decoupage με λουλουδάτα ριζόχαρτα και δεσιμο με κορδέλες

Η δημιουργία και η φαντασία δεν σταματάει ποτέ και δεν έχει πρότυπα και στερεότυπα.
Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά  μην  αφήσετε τ' αποφάγια για τα σκουπίδια, ή αν τέλος πάντων για κάποιο λόγο αντιστέκεστε,  ζητείστε τα από κάποιο  ουζερί να σας τα φυλάξει. Εγω τα έβρασα,  για καθάρισμα και απολύμανση, προσθέτοντας λίγη χλωρίνη στο νερό  και μετά  ήταν έτοιμα  για χρήση (περιμένουν πολλάάά ακόμα)

Πανοραμική εικόνα
Κι άλλες οστρακοπροτάσεις εδώ!!! 
Καλή διασκέδαση με τα λάφυρα που είμαι σίγουρη οτι μαζέψατε στις παραλίες των διακοπών σας!

117 σχόλια :

  1. Δεν κοιμάσαι,μπουγαρινάκι μου;Σ'έπιασε πάλι ο οίστρος της δημιουργίας απ' ότι βλέπω!!Εσύ,γλυκιά μου δε δημιουργείς απλώς,παθιάζεσαι... με τη δημιουργία και φτιάχνεις "αγγέλους".
    Όνειρα γλυκά,γεμάτα έμπνευση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα το μπουγαρίνι σίγουρα δεν κοιμάται,όχι όμως οτι έφτιαξες ούτε τα κοχύλια τώρα αλλά ούτε και την ανάρτηση! Σαν έτοιμη απο καιρό... δε λέει ο ποιητής;τι σόι παθιασμένη με την ποίηση θάμουν αν δεν ακολουθούσα τις επιταγές της κατά γράμμα!χαχαχα
      Πολύ χαίρομαι Ροζάκι μου που ξαναγύρισες! Αντε περιμένω να δω τι έκανες τον ένα μήνα των διακοπών σου...
      Αρκετά εγω δεν σας άφησα να μ' επιθυμήσετε, μόνο στην Κρήτη έκανα ανάπαυλα .Αααααχχχχχχ Κρήτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
      Ονειρα γλυκά γλυκειά μου και σε σας.

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα Χαρά μας, πάλη μας ξαφνιάζεις στην
    κατάλληλη στιγμή με της δημιουργίες σου
    εμπνευσμένες από θάλασσα και όνειρα...
    εμείς μία ημέρα ακόμα στη Θάσο σπίτι μας
    Με αγάπη
    Παύλος-Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καινούργια μέρα, καινούργιο άβαταρ παρατηρώ Παύλο & Μαριέτα!
      Ελπίζω ν απολαύσατε τις διακοπές σας στο όμορφο αλλά ταλαιπωρημένο φέτος νησί σας. Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι κάποιοι έχουν βάλει στόχο να εξαφανίσουν τον μοναδικό πλούτο που απέμεινε σ αυτή τη Χώρα.
      Ευτυχώς για μας φέτος δε συνέβηκε ό,τι τις προηγούμενες μαύρες χρονιές, μάλλον δεν έχουν πια τι να κάψουν...
      Ευχαριστώ πολύ για το νυχτερινό ξαφνιασμα, το δέχομαι με πολύ χαρά!
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  3. χαρα μου ομορφες οι δημιουργιες σου!

    καλο φθινοωρο γλυκια μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά κοριτσάκι σ ευχαριστώ πολύ, κι αν όχι να ευχηθούμε Καλό Φθινόπωρο,ας ευχηθούμε τουλάχιστον να δροσίσει λιγάκι...

      Διαγραφή
  4. Σα να μυρίζει ακόμη καλοκαίρι !!!!Όχι που θα άφηνες σε ησυχία τα όστρακα και εδώ που τα λέμε πολύ καλά έκανες που τα...έπιασες στα χεράκια σου (όχι μόνο για να τα φας)!!!Νυχτερινά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μυρίζει λέει;;; Καιγόμαστε και τσουρουφλιζόμαστε! 1 η ώρα και η ζέστη δεν μας αφήνει να πάμε για ύπνο.
      Φιλάκια κι απο μένα νυχτερινά και ευχαριστίες επίσης!

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τυχερά τα οστρακα που βρέθηκαν στο διάβα σου!Στολίστηκαν με όμορφα μοτίβα και θα είναι πια προστατευμένα από την φθορά του χρόνου ,της αλμύρας και του ήλιου !Το μεράκι και αγάπη σου τα έκαναν ανεκτίμητα!!! Καλό σου ξημέρωμα!!! φιλάκια πολλά!!!( και.. ΟΚ πήρα το μήνυμά σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου
      το χω πει, οτι πιάνω στα χέρια μου το σέβομαι και αυτός ο σεβασμός μετατρέπεται σε μεράκι,πάθος κι αυτό αποτυπώνεται ακόμα και στο πιο απλό! Μπορεί να μην είναι τέλειο,είναι όμως απο καρδιάς κι όχι ξεπέτα.
      Θα τα πούμε σύντομα λοιπόν με το γυρισμό σου.
      Φιλιά πολλά και στο μικρό κουκλί!!!

      Διαγραφή
  7. Από οτι βλέπω όλες ξενύχτησες ειμαστε..χι.χιχ..Χαρά μου με το που πήγα να κοιμηθώ να την η ανάρτηση...εεεε πας για ύπνο;.. δεν πας καθεσαι εδώ να τα πείς λίγο με τις φίλες χιχ.χι πως προέκειψε όμως βρε Χαρά μου.. δες απο πανω η Ρόζα και απο κατω εγώ.. να σχολιάζουμε τα κοχυλακια σου.. τα όμορφα.. και να σου εκφρασω την απορία μου όπως θα το περίμενες..χι..χιχ.. που τις βρισκεις τόσο μικρες εικονες ριζόχαρτα;;; ρωταω . έτσι απο περιεργεια..χι.χχι.παρεπιτόντως λατρεψα αυτά με τα λουλούδια...αχ!!!! τι υπεροχα!!!!! παρατήρηση..τωρα τελευταία εγινα πολύ προκομένη..το πρόσεξες;;; φιλώ σε ΣΆΝΤΟΛΑ ΜΟΥ θα ξανάρθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν το έγραφα το σχόλιο ήταν μονο της Ρόζας απο πανω..χι.χχι.. καλέ πότε προλαβανε οι φίλες και σχολιάσανε..;;χιχ.χι. και παλι προκομενη θα θεωρηθώ και σ αυτήν την σειρά..χι.χχι. εννοειται οτι θα ξαναέρθω...

      Διαγραφή
    2. Προκομένη θεωρείσαι ούτως ή αλλως,όπως και ξενύχτισα!
      Πόσο θάθελα νάχα το λαπτοπ στο μπαλκονάκι και ν ακουγα τον παφλασμό των κυμάτων και να σεργιανούσα στα μπλογκς κάτω απο το φως των αστεριών!!!Αντ αυτών δυστυχώς είμαι μέσα και βράζω,αλλά έχω τουλάχιστον τη δροσερή παρουσία σας.
      Τα ριζόχαρτα αυτά τα πήρα απο τα Χανιά,απο τη Βικτωρία,και μόλις γύρισα ξέθαψα τα όστρακα που μου είχαν δώσει πέρσυ μια σακκούλα. Πράγματι ταίριασαν χωρίς να χρειασθούν κοψίματα
      Φιλάκια πολλά φιοτσίδι μου, ζεστά θερμός!...όχι μόνο λόγω ζέστης...

      Διαγραφή
    3. Μπορεί κανείς να ψωνίσει και απο μακρυα;;η πρεπει να παει στα ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ.. ΚΑΙ ΤΊ ΕΧΕΙ;;; και πως ειναι το λίνκ της βικτωριας; παλι θα σε τρελλανω.. δεν την γλυτώνεις την υστερία..!!!!!! απαντησε μου χαλαρα.. γιατι παω για υπνο... και οι πληροφορίες θα ειναι πολλες...χι.χιχ... απο εδώ σου στελνω δροσερα φιλακια...

      Διαγραφή
    4. Για το συγκεκριμένο κατάστημα δεν ξέρω, νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα,θα σου στείλω το τηλέφωνο κι επικοινωνείτε,η Βικτωρία άλλωστε είναι γλυκύτατη! Τα εμπόρευμά της το προμηθεύεται απο τη Μάγια,που σίγουρα έχει ηλεκτρονικό κατάστημα,αλλά καλά θάναι νάχετε μία επαφή με τη Βικτωρία ,θα σε βοηθήσει σ ό,τι χρειαστείς. ΑΝ τ αποφασίσεις...
      Θα τα πούμε τηλεφωνικά τα υπόλοιπα.
      Φιλιά πολλά,δροσερά δε τα λες...χαχαχα

      Διαγραφή
  8. really??!! decoupage inside of a sea shell???!! I am sooo glad that I saw this today, congratulations on your idea :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω κι εγώ τέτοιο κοχύλι-θυμάσαι - από πέρσι..Ανυπομονώ. ..Άντε γιατί κοντεύω να...φάω το δώρο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω ανυπομονώ βλαμένο κι αν δεν είχες το κέρατό σου με τη θάλασσα θάμασταν απο αχάραγο μαζί (εντάξει καθ υπερβολή το λέω,μη νομίσεις οτι δε θα σ άφηνα α κοιμηθείς),πάντως ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩ, περισσότερο απο σένα που είσαι απο την παρασκευή κι εμφανίστηκες σήμερα! Αντε να τα πω όλα δημοσίως να ξεφουντώσω,χαμένο!

      Διαγραφή
  10. Υπέροχη η ιδέα σου Χαρά, μπράβο!!!!
    Και ταίριαξαν τόσο πολύ με τα μικρά μοτίβα!
    Μια μικρή προτίμηση θα δείξω στα κοχύλια με τα λουλούδια!!!
    Φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Areti μου
      την ίδια προτίμηση έχω πάντα κι εγω,απο την οποία προσπαθώ ν απαγκιστρωθώ,αλλά τα μικράκια ήταν νέο απόκτημα και ήθελα να τα δοκιμάσω
      Δεν τους πάνε όμως κι άσχημα...
      Καλό σου ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  11. Ντοιοιοιοιοιοιοιοιοοοοοοοοοννννννν!Τα όστρακα decoupage!!!Χα χα χα χα!Φαντάζομαι τη μούρη του μαγαζάτορα όταν θα του ζητήσω αλουμινόχαρτο να τυλίξω τα κελύφη από τις γυαλιστερές.... χα χα χα !
    Δεν έχεις το Θεό σου!Αν με μαζέψουν για το Δαφνί,να ξέρεις θα δώσω το link από το blog σου;-)
    Καλά ξημερώματα,μικρό μου "πυροβολημένο"!!!!(ο χαρακτηρισμός είναι με αγάπη και θαυμασμό για όσα σκέπτεσαι και δημιουργείς,Χαμόγελό ΜΟΥ!)ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φταις εσύ, φταίει που είσαι νέα στο κουρμπέτι,διότι όπως θα διαπιστώσεις απο παλαιότερες αναρτήσεις είχα παλαιόθεν την πετριά μου!

      Και πού είσαι ,αν πας πρώτη εσύ στο δαφνί,κράτα και για μένα ένα ευάερο και ευήλιο δίπλα σου,ίσως κάτι ιδέες ανταλλάξουμε...γιατί τον πυροβολισμό τον έχουμε στο αίμα μας,και ουδόλως παρεξηγούμαι οταν μου αναλύουν τα χαρακτηριστικά μου και δη με αγάπη!
      Φιλιά πολλά,απ ό,τι βλέπω νυχτοπούλι κι εσύ!

      Διαγραφή
    2. Καρδούλα μου,δίκλινο θα ζητήσω και θα σε βάλω παράθυρο!!!!!Κου κου βα!(σου λάλησα κιόλας!)

      Διαγραφή
    3. Τα πρωινά πουλιά πως κράζουν;;;;χαχαχα
      Πού το ήερες βρε οτι παντού θέλω παράθυρο;απο το λεωφορείο και τ αεροπλάνο μέχρι τα Νοσοκομεία!χαχαχα
      Δεν το συζητώ θάμαστε σούπερ,άσε που θα μαζευτούμε πολλές,αμα κάνουμε εμείς την αρχή...

      Διαγραφή
    4. Και εγώ παραθυρο θελω...χι.χιχ. κανονισσε ΧΑΡΑ.. να μαλιοτραβηχτουμε,....αν έχει απενατι σου εχει καλώς αυτό θα παρω και παρε εσύ το απεναντινό μου..χι.χι. τι ωραία που θα είμαστε;;;;;; αλήθεια η ΚΟρίνα τι προτιμά;;;γιατί εμεις καλύψαμε τα παραθυρα....χι.χιχ.....σου είπα οτι θα ξανα ερθω. δεν σου το είπα;;;

      Διαγραφή
    5. Προκειμένου να μαλλιοτραβηχτούμε κι εκεί Ρουλιώ μου,θα ρίξουμε κλήρο,τίμια πράματα! οσο για το τι ωραία που θα είμαστε, δε το συζητώ,μάλλον θα κάνουμε να φύγουν οι νοσηλευτές και θαχουμε αυτοδιαχείρηση...άσχημα θάναι;;;

      Χαίρομαι που έχεις λόγο...όταν δε ξεχνιέσαι...

      Διαγραφή
    6. Τώρα έγινες σαφής.Αυτοδιαχείρηση λοιπόν.Ετσι έξηγείται,γιατί απ' όσο γνωρίζω σ'αυτά τα hotel Α΄ δεν επιτρέπονται πινέλα,πετρούλες,χρώματα, ριζόχαρτα και όλα τα συναφή.Βούλα

      Διαγραφή
    7. Γιατί παρακαλώ;;; 5άστερα και χωρίς ανέσεις;;; πως θα μας έχουν σε καταστολή χωρίς;;;

      Διαγραφή
  12. Τι κοχυλοαριστουργήματα είναι αυτά καλή μου ??? !!!
    Πανέμορφα για καλοκαίρι, τα λάτρεψα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε Ράνια και συμφωνήσαμε, η θάλασσα μας προσφέρει θησαυρούς για να καλλιτεχνίζουμε!
      Φιλάκια πρωινά!!!

      Διαγραφή
  13. Είναι απλά τέλεια Χαρά μου!!! Καλή συνέχεια σ'ότι κι αν κάνεις και καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού,που ελπίζω να έχει μεγάααααλη παράταση.Πολλά φιλιά!!! Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούλααααααααααααααααα
      πεσμένη μου φαίνεσαι ή κάνω λάθος;;; Πού είναι τα σχόλια-ανάρτηση;;;; Μου λείπουυυυυνννν.... Είναι να μην συνηθίσω κάτι,μετά γίνομαι απαιτητική.Σόρρυ
      Φιλάκια πολλά κι ελπίζω κι εγω σε παράταση,τώρα είναι η πιο ωραία εποχή που αραιώνουμε!

      Διαγραφή
    2. Καλά,δεν πέζαισε Εσύ.Βρε από τα κεραμίδια θέλεις σχόλιο ανάρτιση;Ασε που ζήλεψα με τα κοχύλια,και δεν έχω βρει κανένα φέτος και στα ντόπια ουζερί δεν έχω δει τέτοια καλούδια. Απ' ότι βλέπω όμως επέστρεψε πολύς κόσμος και όσο νάναι δεν θα λείψει ο σχετικός τζερτζελές. Νιάουουου!!! δηλ.φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΝτε χριστιανή μου και ψάχνω τον ανώνυμο (είναι κι ένας που γράφει σ άλλη ανάρτηση κάτι παλαβά αγγλιστί,αλλά ειδοποία ρέ Καραβάγγο!!!)
      Αν είσαι κεραμιδόγατος,συγχωρείσαι,να μην αναρωτηθώ αν με ξεπέρασες;;
      Αν δεν,θα πει οτι είμαι αδιάφορη,και δεν είμαι!

      Στείλε διεύθυνση να σου στείλω,έχω και για εξαγωγές

      Εγω σε τι γλώσσα ν αποστείλω φιλιά;;;κουκουβάάάάάάά;;;;

      Διαγραφή
  14. Καλώς σε βρήκα! Θαυμάσιες λιχουδιές και υπέροχες κατασκευές..........Μπράβο! Υπέροχη ανάρτηση με γέμισες μυρουδιές, εικόνες και γεύσεις.
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Αννα μου!
      Χαίρομσι που σ άρεσε ο μικρόκοσμός μου, θα τα λέμε...
      καλή σου κι όμορφη μέρα!

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα γλυκιά μου!Τι όμορφα τρυφερά καλοκαιρινά κοχύλια!Λοιπόν έχω μαζέψει ένα ολόκληρο αποθηκευτικό τάπερ (ΙΚΕΑ) γεμάτο από αυτά.Εγώ πάλι τα κάνω ..στόλισμα σε καλοκαιρινά κουτιά αναμνήσεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτίδα μου γλυκειά καλή σου μέρα!
      Με τόσα που έχω μαζέψει,υλικά,πέτρες, κοχύλια,υφάσματα κι ο,τι άλλο βάλει ο νους σου,στο τέλος θα εξοστρακισθώ απο το εργαστήρι και θα καλλιτεχνώ υπαιθρίως.
      Κάποια, μικρού μεγέθους,κάνουν για διακόσμηση κουτιών,αυτά όμως είναι αρκετά ευμεγέθη.Θα δω πού αλλού μπορώ να τα χρησιμοποιήσω,γιατί έχω κι ένα πρόβλημα στο τρύπημά τους.
      Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα Χαρά μου!! Μετά από πετροβασίλισσα , στέφθηκες και βασίλισσα των κοχυλιών και δη των γυαλιστερών!!!!! :)Αυτά είναι!! Μετά την ουζοκατάνυξη και το τσιμπούσι, έρχεται η δημιουργία!!! Ήμαστε και του πνεύματος και του οινοπνεύματος!!! Χαχα!!! Στολίδια τα κοχύλια σου!!!
    Μπράβο Χαρά μου!!! Καλό φαγοπότι και καλές δημιουργίες!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι! εκτός απο Πετροβασίλη και στρασοβασίλισσα!!!χαχαχα
      Μπράβο βρε Μαριλενάκι μ ανεβάζεις και το πνευμα και το οινόπνευμα!!!πού πας και τα βρίσκεις!!!
      Μ αρέσει πολύ ομολογώ η ουζοκατάσταση, πόσο μάλλον οταν μου αποφέρει υλικό χρήσιμο για κατορθώματα!
      Φιλάκια πολλάάάάά και Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή
  17. Λοιπόν: Ίσως σε εσένα δεν έχω εξευτελιστεί αρκετά, οπότε βρήκα την ευκαιρία να το κάνω τώρα!
    ΔΕΝ πίνω ούζο!
    ΔΕΝ τρώω θαλασσινά! (ούτε ψάρια!)
    ΔΕΝ έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη θάλασσα! ή πιο σωστά, το κολύμπι! Λατρεύω ωστόσο να ταξιδεύω και να τραβάω...βίντεο με κύματα και... απόνερα πλοίων!!!
    (Ποιανού το μάτι γυαλίζει περισσότερο τώρα????!!!!)
    ;-)
    Το decoupage στα κοχυλάκια ΑΠΙΘΑΝΟ!!!
    Μια γλυκιά καλημέρα και αμέτρητα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας εξευτελισμός παραπάνω ποιόν έβλαψε καλέ; Αντε βγάλτα απο μέσα σου να ξαλαφρώσεις,χαχαχαχα
      Πάντως είσαι ο πρώτος άνθρωπος που συναντώ Γιάννα μου με τόσα καθοριστικά ΔΕΝ!!!
      Oσο για γυάλισμα,άστο... Πυροβολημένο με τ όνομα ,θα μου πάρεις τα πρωτεία;;;χαχαχαχα μην μαλλιοτραβηχτούμε (Ρούλα speaking) και γι αυτό!
      Ανταποδίδω Καλημέρες (2 η ώρα) και φιλιά ισόποσα

      Διαγραφή
  18. Χαρά μου πολύ όμορφα στόλισες τις γυαλιστερές σου...τόσο που γυάλισε και το δικό μας μάτι(χαχα) και χαίρομαι που έχω μία δικιά σου για να σε θυμάμαι.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Λενιώ μου κι εγω αναπολώ την περσυνή συνάντηση και τα δώρα σου!
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  19. Έχω έναν από τους μικρούς αυτούς θησαυρούς σου και τον φυλάω σαν τα μάτια μου, από έναν μικρό..αλήτη που κάθε τόσο τον περιτριγυρίζει με πονηριά. Καμαρώνω, λοιπόν, την ομορφιά τους του από τα μαγικά σου χεράκια, θαυμάζοντας την φαντασία και τη δημιουργικότητά σου! (Σκέψου ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι γεμάτο από τα θαλασσινά σου στολιδάκια???). Είσαι..μάγισσα, αγαπημένη, γιατί ό,τι κι αν κάνεις κλείνει τόση ομορφιά και μαγεία μέσα του, που παρασύρει κι εμάς τους υπόλοιπους με τη μοναδικότητά του.
    Πολλά φιλιά x 2 και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέέέέέέέέέέ σεμνάάάάά, ντρέπομαιιιιιι.
      Οσο για το μικρό αλήτη να τον αφήσεις να το ζουρνέψει και θα σου φτιάξω άλλο.

      Πολύ όμορφη ιδέα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,αν μου έλεγες πως να τα τρυπάω χωρίς να σπάει το εξωτερικό του κέλυφους.
      Φιλιά πολλά αγαπημένο μου κοριτσάκι
      Η γιαγιά του αλήτη

      Διαγραφή
    2. Δεν θα χρειαστεί καν να τα τρυπήσεις... Σου έχω κάτι πιο απλό: Να κάνεις θηλίτσες από χρωματιστό κορδόνι (χρυσό, ίσως..?) και να τις κολλήσεις πίσω από τα φιογκάκια σου (πρώτα να κολλήσεις τη θηλιά δηλαδή, και από πάνω το...τσαχπίνικο φιογκάκι).
      Άπειρα φιλιά και την αγάπη μας σου στέλνουμε!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για την ιδέα γλυκό μου, όμως αμα βρεθεί στο δρομο σου η λύση του τρυπήματος, μη με ξεχάσεις, θα με σώσεις.
      Στα πιο γλυκά μουτράκια στέλνω φιλιά ένθεν κακείθεν των παρειών!!!χαχαχα θα καταλάβει ο αλητάκος μου τα αλαμπουρνέζικά μου; Τον αγαπώ να του πεις,αυτό θα το καταλάβει σίγουρα

      Διαγραφή
  20. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Δε παίζεσαι έγιναν υπέροχα αναβαθμίστηκαν βρε παιδί μου ...μπράβο σου Χαράμ ...!!!!!!!Πρέπει να είμαι η μοναδική που έχει καταφέρει να καταστρέψει κοχύλια ...πριν χρόνια βάφοντας τα με σπρέι σε ότι χρώμα θες είχαν τελειώσει τα σπρέι από το μαγαζί το αποτέλεσμα ..μπλιάχ έχω μερικά ακόμα και τα λυπάμαι τα καημένα τι πέρασαν στα χέρια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλαμμμμμμμμμμμμμμ στο θεό σου έβαψες τα κοχύλια;;;;; Αυτα είναι όμορφα απο μόνα τους.
      Αν θες να εκτονωθείς βάψιμο κάντο στις πέτρες. Δεν είδες τα κακτάκια;;;
      Στις πέτρες μάλιστα, επιβάλλεται.
      Φιλάκια πολλά μικρή μου καταστροφέα των οστράκων,χαχαχαχαχα (δικαιολογείσαι γιατί δεν είσαι νησιώτισα)

      Διαγραφή
  21. Υπέροχη Ιδέα!!!! Ενθουσιάστηκα γιατί έχω μαζεμένες γυαλιστερές και δεν ήξερα τι να τις κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα και τα κοχύλια;; Απίστευτα τα έκανες! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε κάνω τα κοχύλια που προσφέρεται η λευκή και λεία τους επιφάνεια που θα το κάνω;;;χαχαχαχα φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  23. Τά όστρακα Χαρούλα μου,ποτέ δέν τά δοκίμασα!!Τά μαλάκια,ναί!!!Αδυναμία μου!!!
    Τά ντεκουπαριστά σου κοχυλάκια,όμως,τά λάτρεψα!!!Σκέφτομαι τά ηλιοκαμένα ντεκολτέ ,πού θά στολιστούν,φορώντας τά!!!Μού βάζεις ιδέες ξαδέλφη,καί τελειώνη τό καλοκαιράκι μας!!!Εχω κάμποσες γυαλιστερές πού στολίζουν μία γύαλα!!Ίδωμεν!!!Καλό απόγευμα!!!Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειώνει το καλοκαιράκι;;; ποιός στο είπε καλέ και το πίστεψες, με τόση ζέστη;;;;
      Αντε μην τεμπελιάζεις ξαδέλφη,όσο είναι καιρός. Κι εγω έλεγα οτι αυτή είναι η τελευταία καλοκαιρινού θέματος ανάρτηση,αλλά μάλλον θα ακολουθήσει κι άλλη...χαχαχα απο τα απρόβλεπτα!
      Φιλάκια πολλά πρωινά.

      Διαγραφή
  24. Όταν ένα κοχύλι από μόνο του είναι ένα κομψοτέχνημα, τι θα μπορούσε να είναι τα δικά σου κοχύλια με τις τρυφερές τους παραστάσεις; Μήπως μικρά αριστουργήματα; ;-)
    Τρελαίνομαι να τρώω όλα τα οστρακοειδή που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν τα πολυεμπιστεύομαι όταν είναι ωμά, (όταν ζούσα στη Γαλλία πήγαινα να φάω μόνο αυτά σε ειδικά εστιατόρια!) Στην Ελλάδα τρώω ψημένα μύδια που προσφέρονται για δεκάδες συνταγές... αχ! μου άνοιξες την όρεξη και είναι ακόμα απόγευμα!

    ΑΦιλάκια και πάλι μπράβο μπράβο, είσαι η ΧΑΡΑ των αισθήσεων μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο νάσαι επιφυλακτική Στεφανία,άλλωστε είναι ο πιο σίγουρος δρομος για επικίνδυνη δηλητηρίαση. Αλλά σε μέρη όπως η Χαλκίδα με σίγουρη κατανάλωση,θεωρώ οτι είναι λιγότερο επικίνδυνα. Οσο για εδώ είναι ΚΑΙ απλησίαστα οικονομικά.

      Λοιπόν στην προηγούμενη ήμουν Πετροβασίλη, εδώ είμαι του πνεύματος και του οινοπνεύματος και καταλήγω ΧΑΡΑ των αισθήσεων.Οποία τιμή!!!!

      Αφιλιά άπειρα ωραιοτάτη μου!(δε το λέω ν ανταποδώσω το κοπλιμάν,αλλά έχω μάτια και βλέπω και έχω σκοπό ΚΑΙ να σχολιάσω...)

      Διαγραφή
  25. Κάτι είπες για ούζο, ε; Πάντως το κανονικό ούζο θα το πιούμε στο δικό μου το νησί. Τη Λέσβο, εκεί στο τοιχάκι με το βασιλικό δίπλα μας.

    Με τις δημιουργίες σου με εμπνέεις... όπως σου έγραψα, επέστρεψα με πολλή όρεξη να μάθω κάποια πράγματα. Ελπίζω να μην μου αρνηθείς τις πρώτες οδηγίες.

    Καλό απόγευμα, ενώ αναπολώ εκείνες τις θάλασσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στράτο
      Ελπίζω να μην είναι το νησί των Λωτοφάγων...τώρα που πλησιάζει και το αλτσχάιμερ,μαζί με το ούζο κάνει εκρηκτικό δίδυμο!!! Η πρότασή σου είναι παραπάνω απο δελεαστική,εκείνο το παράθυρο με οποιοδήποτε ποτό και καλή παρέα,κολάζει κι Αγιο!

      Είμαι περίεργη τι οδηγίες θα ζητήσεις,και με τι δημιουργική διάθεση επέστρεψες,οψόμεθα...

      Είναι να μην τις αναπολείς;;;

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  26. Πόσα ουζα ήπιες, βρε αθεόφοβη???!!!! Απαιχτες οι γυαλιστερές!! Οχι μόνο σέβεσαι τους θαλασσινούς (και όχι μόνο) θησαυρούς αλλά και τους αναβαθμίζεις σε υπέροχα έργα τέχνης! Αγκαλοφιλιά τσουρουφλιστά (ένεκα ζέστης!!)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού να δεις πόσες έχω ακόμη!!! Αλλά όχι, δεν είναι όλα απο ιδίαν βρώση,φεύγοντας μου έδωσαν μια σακκούλα για το δρόμο,φυσικά άδεια, δυστυχώς,χαχαχα

      Ανταποδίδω τα ίσα, απίστευτα τσουρουφλιστά και ύστερα σου λένε "καλό Χειμώνα"!Ελεος

      Διαγραφή
  27. Ωραίες φωτό, ωραίο στήσιμο των μοντέλων και φυσικά ακαταμάχητο ντεκουπαζ !
    Η διάθεση δεν βοηθά για τα συνήθη ενθουσιώδη σχόλια, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είσαι βρε χαμένο εσύ,Νηπιοβρεφοκόμε;;;; Τι την έκανες τη χαρούμενή σου διάθεση,εσύ η Φωτεινή των σαλονιών;;;; ΑΝτε σύνελθε γιατί έπεται σεμινάριο γυψόγαζας,εκτός κι αν τώρα που εκπαιδεύτηκες ως Πικάσο σου πέφτει παρακατιανή η γυψόγαζα...
      Περιμένω απάντησηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη


      Κι εγω χαίρομαι που ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ,γιατί κάποιες μου λείπουν πολύ,ονόματα δ ε λέμε,μην το πάρετε και πάνω σας!

      Διαγραφή
    2. Καθόλου παρακατιανή η γυψόγαζα, αλλά δεν το βλέπω ...
      ΧΧΧΧΧΧΧ

      Διαγραφή
    3. Γιατί καλό μου; εμείς πότε θα σε ξαναδούμε;;;;

      Διαγραφή
    4. θα με ξαναδούτε, πού θα πάει ...

      Διαγραφή
    5. Να προσέξεις μην πάει μακρυά η βαλίτσα...τώρα που είμαι ελεύθερη έγινα κι ανυπόμονη(όχι πως δεν ήμουν,απλά απόγινα!)

      Διαγραφή
  28. Επειδή γυάλισε το μάτι σου , θεώρησες σωστό και δίκαιο να γυαλίσει και το δικό μας;
    Ωραία δικαιολογία για.......... Ουζοκατάνυξη !!!
    Ευτυχώς πάντως που προνόησες με τις γυαλιστερές γιατί φέτος δεν έχει χτένια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ,ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ,ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ !!!!! Εταξα φανουρόπιτα και νάσου!!! Γύρνα και δε θέλω χτένια, άλλωστε έχω αγορέ μαλλί,το χτενίζω και με τα δάχτυλα

      Γύρνα και τι στον κόσμο, μεγάλη η χάρη του Αγίου Φανουρίου!!!!

      Διαγραφή
  29. Κι εγώ που μένω σε ουζούπολη δεν κάνω τίποτα η τεμπέλα:)
    Εξαιρετικά Χαρά μου, πολύ όμορφα και ρομαντικά!!!

    Φιλιά θαλασσένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ ότι προσφάτως κατάλαβα πρέπει να μένεις στην καθεαυτό ουζομάνα Πόλη...
      Αντε λοιπόν,μη χάνεις έδαφος.

      Φιλάκια πολλά κορίτσι μου αναποφάσιστο

      Διαγραφή
  30. Μα εισαι απιστευτη , τα εκανες τοσο ομορφα τα κοχυλια αριστοτεχνικα , μοιαζουν με μινιατουρες πορσελανης , οσο τα ετρωγες σου ηρθε η εμπνευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφότου τα έφαγα και βαρυστομάχιασα,τα είδα μ άλλο μάτι...έφταιγε και το ούζο!χαχαχαχα
      Μαιρούλα ευχαριστώώώώώ.

      Διαγραφή
  31. Πανεμορφα σου γιναν και τοσο καλοδουλεμενα,μπραβο Χαρα,πως μ αρεσει που τα απλα γινονται ομορφα στα χερια σου φιλακια μεταμεσονυχτια με τη συσυνοδεια της μυρωδιας του μπουγαρινιου που περναει δευτερη ανθηση και ειναι γεματο ανθακια...καλο ξημερωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταμεσονύχτια;;; νόμιζες οτι είσαι η μόνη;Αμ πως!
      Γύρισα απο μπυροκατάνυξη και τόριξα στο σορολόπ,χαχαχα μα μ εσάς μπορώ να παραμένω σοβαρή;;;;

      Απόλαυσε το άρωμα του μπουγαρινιού και πού ξέρεις...μπορεί να μας φέρει πιο κοντά!
      Φιλάκια πολλά και Καλό ξημέρωμα

      Διαγραφή
  32. Παρ'όλο που δεν τις τρώμε, έχω μπουχτίσει να μαζεύω γυαλιστερές στην παραλία μας και κάααααθονται και περιμένουν σ΄έναν κουβά,χαχαχα!!! Ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο η πρώτη αχιβάδα, η ρόζ, όπως και το θέμα της !!!
    Καλή συνέχεια με τα θαλασσινά!! Συμφωνώ απόλυτα, ότι το καλοκαίρι δεν τελείωσε...αυτές τις μέρες κάνουμε τα πιό ζεστά μπάνια της χρονιάς, κι ελπίζω να συνεχίσουμε για καιρό ακόμα!
    Φιλιά και καλό ξημέρωμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι,οταν λες μαζεύετε γυαλιστερές στην παραλία σας,δεν φαντάζομαι να εννοείς κλειστές;;;; Εγω σπάνια πάντως βρίσκω στην παραλία,άντε νάχω βρεί 3-4. Αυτές μου τις προμήθευσε Εστιατόριο Ξενοδοχείου,που τα παραγγέλνει απο την ΑΘήνα για τους πελάτες του.

      Συμφωνώ οτι το Καλοκαίρι συνεχίζεται,απλά εμείς τόχουμε συνδυάσει με το άνοιγμα των σχολείων,το τέλος των αδειών και την αλλαγή του μήνα. Συνεχίζουμε δυναμικά!!!
      Φιλάκια πολλά και πλέον με το φως του ΄ηλιου.

      Διαγραφή
  33. Μόλις είδα το σχόλιο της Νέλης !! Πράγματι, και τα δικά μου μπουγαρίνια ξανάνθισαν και μοσχοβολούν, μου έκανε εντύπωση επιστρέφοντας το βραδάκι από το δεύτερο μπάνιο της ημέρας!!!! Δεν ήξερα ότι ανθίζουν για δεύτερη φορά τέτοια εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο μου μαθαίνω οτι έχετε μπουγαρινιές κι εγω όχι,τρελλαίνομαι. Μα να μην έχω καταφέρει να μου ζήσει μίίίία;;;; και για να πω την αλήθεια έχω μία που όμως δνε είναι το αυθεντικό μπουγαρίνι,αλλά κάποια πιο άγρια ράτσα, με πιο ποντερά λουλούδια και πιο οξύ άρωμα και δε μ αρέσει.
      Ε, αυτό αναπτύσσεται ακάθεκτο!
      Της μαμάς μου που έχει 3 ποοολλά χρόνια, κάθε βράδυ είναι νυφάδες και κόβουμε με τις φούχτες τα λουλουδάκια. Πανέμορφες και αρωματικότατες!
      Φιλιά και πάλι

      Διαγραφή
  34. ...μεσάνυχτα... κι όλη η φύση ησυχάζει...
    μα ξαγρυπνώ μαζί με τα θαυμάσιά σου...
    (...κι είχα βάλει κι εγώ, στο μπλογκ μου κάμποσες φορές, κάμποσα από τα δικά μου, μα ..."ατόφια".
    Άσε που έχω κι ένα σετ μεγέθους μιας παλάμης... για σερβίρισμα!

    Έχεις καμιά πρόταση;
    Αν είμαστε κοντά, ευχαρίστως να σου τα έδινα! Καιρός για ...έξτρα, μηδέν!)

    Αγαπητή Χαρά,
    το ότι απαντάς σε κάθε θαυμαστή σου!!! δείχνει ξεχωριστό πλάσμα!
    Να είσαι καλά
    και να δημιουργείς,
    Υιώτα
    αστοριανή,
    ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Υιώτα!!! Οπως διαπίστωσες μόνο η φύση ησυχάζει,οι υπόλοιπες είμαστε ασίγαστες και κυκλοφορούμε τις μικρές ώρες εν Ελλάδι!χαχαχαχα

      Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και φυσικά περιποιούμαι τον καθένα που μου κάνει την Τιμή της παρουσίας του ξεχωριστά. Είναι σαν να έρχεται επίσκεψη στο σπίτι μου.Είναι ποτέ δυνατόν να τον αγνοήσω ή να μην τον τρατάρω;;;; ΠΟΤΕ! Τώρα απο το "θαυμαστής" προτιμώ το "φίλος" κι οταν κάποιος γίνεται φίλος για μένα,στρογγυλοκάθεται στην καρδιά!.

      Για τα δικά σου κοχύλια μεγέθους παλάμης (ευτυχώς που διευκρίνησες!χαχαχα) είδες αυτά εδώ: http://kantomagapi.blogspot.gr/search/label/seashells
      Αν σ ενδιαφέρει,με χαρά να μου τα στείλεις και να στα φτιάξω, όμως στην συνέχεια θάναι για στεγνό σερβίρισμα.

      Καλή σου μέρα απο την θερμή-θερμότατη Ζάκυνθο και σ ευχαριστώ που πέρασες απο τα λημέρια μου.
      Χαρά

      Διαγραφή
  35. Απίστευτα!!!!Πανέμορφα!Λεπτοδουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Maravilloso trabajo, me encanta como te ha quedado, marinero total.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. α καλαααααααααα........που το χωρεσες...........εισαι απιθανη.......οποτε ερχομαι στο σπιτακι σου πολυ σρτιμωξιδι βρε παιδι μου......πιανεται το χερακι μου να κατεβαινω προς τα κατω να βρω τα σχολιααααααααααα...............χαχχαχαχα...........ΑΠΙΘΑΝΑ.........ΑΠΙΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι οι καλοί χωράμε βρε,τι άγχώνεσαι; ΙΚΑ είμαστε να δίνουμε αριθμούς προτεραιότητας;;; Νάρχεσαι και να γουστάρεις!

      Διαγραφή
  38. Εδώ πατώ και αλλού δεν βρίσκομαι, πάλι εδώ είμαι.......δεν βλέπω άλλες προτάσεις, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.... αυτό που βλέπω εδώ με καλύπτει.
    Και έγιναν οι πεντανόστιμες γυαλιστερές μικρά αριστουργήματα......
    Μπράβο ρε Χαρά, χαρά στο κέφι σου.
    Πως εφαρμό0ζεται εδώ το "άλλους η ζωή ανεβάζει και άλλους κατεβάζει ", χα,χα πού θα βρεθεί το παλιό κέφι, αναρωτιέμαι......Πολύ όμορφα όλα, και τα όστρακα που γύρισαν τούμπα και είναι πανέμορφα και οι φωτογραφίες, όλα..... πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο αποπάνω σχόλιο είμαι εγώ !!!!!

      Διαγραφή
    2. Το αντίθετο θα μ ανησυχούσε...Ούτε εγω που το χω ρίξει στη μπυροκατάνυξη δεν πατώ εδώ κι αλλού να βρίσκομαι,εσύ προς τι;;;;
      Φιλενάδα (φιλενάδα τον ανώνυμο!!!)αυτό τον καιρό, φτου να μη με ματιάσω, μιλάμε για κέφι στα ύψη! Αν ήξερα οτι θάχα τέτοια μεταστροφή θα είχα φύγει απο τα 15!!!!χαχαχα
      Οσο για το παλιό κέφι,εδώ ανένηψα εγω που ήμουν πριν το φλεβοκόψιμο,κι αναρωτιέσαι;
      Ολα θα γυρίσουν! Πρώτο θαύμα,η επιστροφή της Σωσούς που όλοι αγαπήσαμε,λίγο τόχεις;;;;; Πως λέμε η επιστροφή του ασώτου;;
      Ναι,έχω κέφια δύο μέρες τώρα περνάω ΤΕΛΕΙΑ με τη Βιολέτα!
      Τι να σου κάνω που ήρθες οταν εγω δνε σε περίμενα που λέει και το άσμα;;;
      Φιλάκια πολλά και τα καλλίτερα πάντα μας περιμένουν...

      Διαγραφή
  39. Η απόλυτη ομορφιά θα έλεγα Χαρουλίνι μου..Ητέχνη σου είναι μοναδική..σεν έχω δεί πιό όμρφα κοχύλια..έτσι όπως τα μεταμόρφωσες εννοώ..είναι τόσο ρομαντικά τόσο γλυκούλικα που τα χαζεύεις με τις ώρες..ο καλλιτέχνης εμπνέεται απο την θάλασσα οπότε τώρα που ερημώνουν σιγά σιγά οι παραλίες θα είναι μαγικά να εμπνέεσαι απο τη θάλασσα και απο το φεγγαράκι του Σεπτέμβρη που πάντα δίνει απίστευτη ομορφιά στο μαγευτικό μας νησάκι..σε φιλώ ματάκια μου..καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επεσες διάνα,Καιτούλα μου!
      Σήμερα ήταν μια πραγματικά εμπνευσμένη μέρα που μου έδωσε πολλή χαρά,ελπίζω και στη συνέχεια,γιατί συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου περι Σεπτέμβρη και λοιπών.
      Φιλάκια πολλά,δροσερά επιτέλους και χαρούμενα μετά απο πολύ καιρό κι αυτά!!!Νάσαι καλά και να εμπνέεσαι απ ο,τι σε συγκινεί.

      Διαγραφή
  40. ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΥ!!!!
    ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ!
    ΔΕ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ!!!!
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΠΙΑ;
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα δεν είναι τα σχολια τι να την κάνω την υπέροχη ανάρτηση;
      Αντε να μαζευόμαστε να μας κάνουν και καλλίτερη τιμή στο 5άστερο!
      Αλλά εσύ πάλι ΚΙ ΕΚΕΙ έχεις μέσα; Στους εντός; γιατί αυτοί θα μας δεχτούν χωρίς καν βιογραφικό ή ακρόαση,άμα τη εμφανίσει που λένε.

      Οσο για την ερώτηση του τελους την θεωρώ ρητορική. Εμεινε τίποτ άλλο αμάζευτο;;; Ούτε πρόσκοποι νάμασταν καθαρίσαμε τις θάλασσες και τις ακτές,τις κάναμε γυαλί!Ως εκεί, γιατί η άμμος διώκεται ποινικά

      Καλό σου ξημέρωμα,χωρίς όνειρα όμως γιατί ώρες είναι να δεις κάτι και να μας βάλεις να τρέχουμε!!!
      Φιλιάααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  41. Εδώ είναι πανηγύρι!
    Εχεις το ταλέντο και στα χέρια και στο μυαλό!
    Ενας λόγος που σε θαυμάζω!!

    Στην απάντηση της Σωσώς γέλασα πολύ!!

    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά ντρέπομαι ΑΝτιγόνη,ν ακούω απο σένα ΄τέτοια λόγια.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!
      Φιλάκια πολλά για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

      Διαγραφή
  42. Χαρά είναι το κάτι άλλο!! Ποτέ δεν είχα σκεφτεί κοχύλια για decoupage πόσο μάλλον για να γίνουν κρεμαστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πόσο σου πάει βρε Χαρά μου το καλοκαίρι, υπέροχη κι εσύ και ολες οι καλοκαιρινές σου δημιουργίες!!!!! Σε φιλώ πολύ πολύ να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Νασουλίνι μου,αν νομίζεις οτι μου πάει δημιουργικά το Καλοκαίρι.
      Φιλιά πολλά και θα τα πούμε οσονούπω...

      Διαγραφή
  44. http://www.youtube.com/watch?v=-KOByUrPso0
    πάρε ενα κοχύλι απ΄ το Αιγαιο!
    με πολλή αγάπη!
    Ι'm happy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι φιλενάδα!!! Είδα φωτογραφίες και κατάλαβα...ΠΕΤΑΣ!!!Πάντα έτσι σου εύχομαι... ΧΑΡΕΣ!!!!
      Φιλάκια πολλάααααα, ευχαριστώ γαι το τραγούδι,ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ!

      Διαγραφή
  45. Χαρουλινι μου τι τέλεια κοχυλια!!! εισαι φοβερη, μπραβο. Πολυ όμορφα!!!!Καταπληκτική ιδέα για το λαιμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Agathούλι μου που σ άρεσαν.Πραγματικά είναι κάτι απλό καλοκαιρινό για το λαιμό τον ηλιοκαμένο! Φιλάκια

      Διαγραφή
  46. Τέλεια κοχύλια, που έγιναν ακόμη πιο τέλεια μετά την "επεξεργασία" σου! Χαίρομαι που σε βρήκα! http://www.by-helene.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ελενά μου! Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      Θα τα λέμε...

      Διαγραφή
  47. Εσένα Χαρά είναι να μη σου έρθει η έμπνευση! Το σωστό υλικό να βρεθεί τυχαία στο δρόμο σου...και μετά από λίγο θα ξεχάσει τον παλιό του χαρακτήρα!!! Πολύ έξυπνη η ιδέα με τα όστρακα...και η εκτέλεση άψογη!!!
    Ξεκίνησες δυναμικά....!!!!
    Καλό Φθινόπωρο και μακριά από αρνητικές - απαισιόδοξες - μελαγχολικές σκέψεις!!!!
    Σου στέλνω θετική ενέργεια!!!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Δεσποινάκι, είναι να μην μου ρθει!!!Τώρα η έμπνευση,τουβουλιά,ή κάτι άλλο παίζει...χαχαχα
      ΣΤο οτι ξεκίνησα θα διαφωνήσω, μια που δεν σταμάτησα όλο το καλοκαίρι τις αναρτήσεις κι όλο και να φτιάχνω ψιλολόγια. Ας ελπίσω οτι ο Χειμώνας θαναι πιο δημιουργικός.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  48. Εισαστε υπεροχη!
    Δεν χορταινω να κοιτω τις δημιουργιες σας!
    Καταθεση ψυχης κανετε,ενα μεγαλο ευχαριστω για οσα μοιραζεστε!
    Να εισαστε καλα,παντα δημιουργικη και εμπνευσμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη μου Καλώς ήρθες! Τα είπαμε περι του πληθυντικού της ευγενείας...
      Χαίρομαι που σ άρεσαν οι μικρές μου δημιουργίες,που ναι, πράγματι είναι καμωμένες με πολύ πάθος.
      Νάσαι καλά και καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  49. αγαπώ κοχύλια...πολύ όμορφα όλα, ρομαντικά...τα λάτρεψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...