...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Άλλαξε το Γούρι!


ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2011...111!!!
Στο καλό να πάει και να μην ξανάρθει. Πού δε θα ξανάρθει, καρατσεκαρισμένο, σας το βεβαιώνω να μην άγχεστε.
Αλλά πώς μου μπήκε, πώς πέρασε και για πότε βγήκε, θα το θυμάμαι απο κάτι πλάκες. Οχι πλάκες γραμμοφώνου.
Και ήρθε το 2012...222!!!
Ανατολή στο λιμάνι
Τώρα είμαι περίεργη το πως θα εξελιχθεί, γιατί να μπει καλά, να περάσει η πρώτη μέρα του καλά  και να ολοκληρωθεί καλά...ε, είναι απο τα παράξενα που δε συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια. 
Εγω τα τελευταία χρόνια ρεβεγιονάρω με πυτζαμούλα, τζάκι, κεράκια πανταχόθεν (μέχρι να γίνουμε πυροτέχνημα) και προετοιμασια του οικογενειακού τραπεζιού της επομένης (έχουμε μοιράσει τις άγιες μέρες και η Πρωτη του έτους είναι η δική μου!)
Φέτος όμως, η αγρίως εξαρτημένη, πήρα το pc παραμάσχαλα και το μετέφερα στην κουζίνα.
Η επίσημη δικαιολογία ήταν ν ακούω Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, η ανεπίσημη ...είχα ραντεβού!
Οι άλλες λοβοτομημένες είχαν στείλει σαφή μηνύματα “μετά τις 12 ...ΕΔΩ!” Όπου “εδώ” Skype!
Απο την άλλη αν ξέπεφτε και κανένα μέλι να έμενε παραπονεμένο οτι δεν υπάρχει μάτι να το δεί;
Ρεβεγιόν στο διαδίκτυο λοιπόν και όλα τα μωρά στην πίστα!
Αφου λοιπόν καλοφάγαμε μέχρι σκασμού, πρασοτηγανιά της Γωγούλας (Εύγε Γωγούλα παιδί μου) και λουκουμαδοτηγανίτες (αυτοί ήταν εξ ημισίας littlelovingthings και εμού της ιδίας) και ξανά απο την αρχή ανακατεύτηκαν οι γεύσεις, παίξαμε και χαρτάκι , ετσι για το καλό και έτσι για το καλό έχασα!
κουτί τράπουλας έργο των  χειρών μου, decoupage με χαρτοπετσέτα

 Αλλά δε πτοούμαι, υπάρχει ρήσις επ αυτού και περιμένω την επιβεβαίωση...
Φέτος άλλαξα και το dress code ... Ντύθηκα! τήρησα όσα μου είπαν για το γούρι (μη μαρτυρήσει καμιά, την έφαγα!) δεν άναψα κεράκια, γιατί μετά ποιός θα τα σβηνε που εγω είχα αγωνία για το ραντεβού, συγχρονιστήκαμε με την Πλ. Κοτζιά γιατί τα ρολόγια του σπιτιού μόνο σύμφωνα δεν ήταν, ανταλλάξαμε ευχές κι εγω βουρ ...στο ψητό!
Πρώτο μήνυμα πάθους του 2012 “παρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τώραααααααααααα”
Τι γλυκό, τι τρυφερό, σκέτο σορόπι! Παναγιωτάκης είν αυτός, αντιστέκεσαι;
Μπαίνω . Γλύκες, τρυφερότητες,αλλά δεν μπορώ να τα εκθέσω κι όλα.
Μπαίνει κι η Σωσώ μετά μυρίων βασάνων!
Ε, με τέτοιο ποδαρικό μπορεί να μου πάει στραβά το 2012; μέχρι και το Ιντερνετ υπέκυψε!
Απο εκεί και πέρα άρχισε κέντημα με χάντρα ψιλή! Εκοβε η μία έραβε η άλλη, εγώ, άλαλα τα χέιλη των ασεβών! Μέχρι και η Βασιλόπιτα έπαθε ψυχικό τραλαλά απ όσα άκουγε και αρνείτο πεισματικά ν αποκολληθεί του ταψίου!
Μία φορά γαμώ (σόρρυ,αλλά ένεκα η αγανάκτηση) την τύχη μου δεν έβαλα λαδόκολλα και κόλλησε.
Αρχισε ανελέητο χτύπημα, μπας και ...
Η άλλη να ωρύεται “ τι χτυπάς καλέ, χταπόδι;
Οχι τη βασιλόπιτα και να βρίζω την τύχη μου.Ωσπου έλαμψε μέσα μου η αλήθεια και την είδα διαφορετικά.
-  Είναι ανάγκη να την κόψουμε, αφού δεν είναι τ αντέτι μας; αυτό τηρήθηκε στο έπακρον.Κι αν την κόψω κομμάτια απο τώρα...;
Κάντηνα ψιχουλάκια και μοίραζέ την σε σακκουλάκια σαν τα κόλυβα, ιδέα του φωτεινού μυαλού της Δημιουργίας (λέγε με Μισιρλού)
Α πο τα γέλια διαλύθηκε η βασιλόπιτα στα 4. Δεν έπεσε στα τέσσερα, αλλά βγήκε σταυρωτά (τουλάχιστον, θείο σημάδι!) απο τη μέση και πάνω κι απο τη μέση και κάτω την ξεκόλλησα με τη σπάτουλα. Την ενοποίησα και προσπαθούσα να την κάνω να μη φαίνεται, ώστε την επομένη ν ακούσω τα λιγότερα απο τον αδελφό μου (εχω ένα άγχος κάθε φορά στο τι θα βρει ...)
- Χιόνισέ την μ ατλακόλ, τώρα που έμαθες τη συνταγή, πρότεινε η ροδόσταμη Σωσώ
Δεν επέμεινα αφού δεν ήθελε να παρουσιασθεί αξιοπρεπώς, τόόόσα χρόνια είχε άρτια εμφάνιση, ένα στα τέσσερα θα βλάψει; Απο γεύση θεϊκή και για μένα αυτό μετράει πρωτίστως. Στο γάλα και στον καφέ θα κάνει μία παπάραααα...θα γλύφουμε και το φλυτζάνι!!!

Είχαμε και μια αγωνία για την ανάθεση καθηκόντων της Ρένας. Περιμέναμε αι μωραί λοβοτομημέναι και η Ρένα δεν εμφανίζετο!
Κι εκεί που κάναμε διάφορες τραγικές υποθέσεις “αργεί να πλύνει τα πιάτα”, “τη ρούφηξε το σιφώνι του νεροχύτη” και άλλες ποταπές σκέψεις, αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα ανυπομονησίας, ώσπου μας ήρθαν τα συρτάρια κατακέφαλα, αντί άλλης απάντησης. Άκουσον και φρύξον!
Τέλος πάντων απο εκείνη την ώρα άρχισε ο αγώνας εξεύρεσης συρταρίου μεμονωμένου ή μετά κομοδίνου για την πρό(σ)κληση.
Η ωρα έφτασε αισίως μετά τις 2, εγω δεν είχα κάνει τίποτε απο ο,τι είχα μέχρι εκείνη την ώρα τα προηγούμενα χρονια, είχα όμως φορτωθεί ένα συρτάρι στα υπόψιν.
Η γλυκούλα μου Σωσώ απεχώρησε, γιατί θάπρεπε ναναι φρέσκια την επομένη γιατί θα ξενότρωγε (!!!), ο Παναγιωτάκης-Μισιρλού μου συνέστησε στο “κρεββάτι σου γρήγορα μη σουρτουκεύεις χωρίς εμένα στο διαδίκτυο” οι πρώτες ευχές μου ήρθαν απο την Τουρκία για “Καλά Χριστούγεννα” (παλιοημερολογίτισσα θάναι) και κει που μπερδεύτηκα τι γιορτάζουμε, αποφάσισα να συνεχίσω τις προετοιμασίες του τραπεζιού και συνέχισα μέχρι τις 3,30!

Το πρωί πάλι, ξύπνησα νωρίς ν αρχίσω, χαπακώθηκα κατά τα ειωθότα (αν δε μπει χρόνος χωρίς ημικρανία, αυτό θα είναι είδηση) και ολοκλήρωσα κάνοντας συχνά πυκνά μάσκα ομορφιάς με υδρατμούς.
Μιλάμεεεε, δερματάκι μωρού έκανα! (έτσι για να σκάει η Σωσώ που έρριχνε μπηχτές ...στον καλό μου!)
Και ω του θαύματος δε βρήκαν τίποτε να σχολιάσουν αρνητικά οι καλεσμένοι μου! Γιατί να σας εξομολογηθώ οτι καλλίτερα νάχω να ταϊσω ένα Λόχο, παρά την οικογένεια Ανταμς! Απο το ένα κάτι λείπει, απο το άλλο κάτι περισσεύει, ποτέ δεν είναι τίποτε άριστο. Σήμερα όμως ΟΜΟΦΩΝΩΣ μεγαλούργησα!
Βρε λες να έφταιγε η βασιλόπιτα στα τέσσερα; διέλυσε κάθε αμφισβήτηση; 
Τέτοια ομοψυχία πάντως χρόνια είχε να κάτσει στο τραπέζι μας!και το κλου...η Βασιλόπιτα έμεινε παραπονεμένη. Με ένα γαλακτομπούρεκο, ένα μπακλαβά κι ένα κουτί μικρά σιροπιαστά (αύριο πάω ολοταχώς για καμπύλη ζακχάρου) την αποκάμαμε την ψυχολογία της διαλυμένης Βασιλόπιτας!
 Ετσι συμπεριφερόμαστε σ ό,τι μας τη σπάει, όχι παίζουμε...Περιφρόνηση!
Και στο τέλος ξεστολίσαμε !
Ναι βρε, όπου νάναι τελειώνει το 12ήμερο (άσε εμένα έχει τελειώσει απο την προηγούμενη Τρίτη...) τι να τ αφήσουμε στολισμένα;
Το αδελφάκι μου, αφού για άλλη μια φορά με κατακεραύνωσε που δε ζωγραφίσω (βαρύς ο νταλκάς του), μάζεψε αγκαλιά ο,τι ωραιότερο σε πέτρα και κεραμίδια, ξεκρέμασε ρολόγια κι έφυγε φορτωμένος σαν τον παλιό χρόνο που κόντεψε να μας πάρει και τα σώβρακα (με το συμπάθιο). Αλλά χαλάλι του γιατί τον έχω αδυναμία τρελή και χαίρομαι που του άρεσαν τα μη ζωγραφισμένα (φαντάσου και να ήταν!)
Τώρα λοιπόν,  ολοκληρώνω το εορταστικό τελετουργικό της ημέρας, με αλλεπάλληλα πλυντήρια (πιάτων -τραπεζομάντηλων) και πετάω και μία ανάρτηση έτσι για το καλό και τρέχω (άργησα ήδη)  γιατί η αδυναμία μου με καλεί:
  • Στις 1 Ιανουαρίου 2012 6:00 μ.μ., ο χρήστης Misirlou Misirlou  έγραψε: ξυπναααααααα αγαπη μουυυυυ!!!!!

    Οχι πείτε μου μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια πρόσκληση; Τι συρτάρια και πράσινα άλογα, εδώ μιλάμε... σας αφήνω να συμπληρώσετε μόνοι σας !
     Ετσι με χαμόγελο εύχομαι να συνεχίσει το 2012 όσο για το 2011 Αν μη τι άλλο, του χρωστάω τις πιο ωραίες παρουσίες στη ζωή μου και το ευγνωμονώ!!!
    Αυτή (φωτοφόρ με decoupage ριζόχαρτων)  είναι η συμμετοχή μου στην ανταλλαγή δώρων

     ΚΑΛΗ     ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

41 σχόλια :

  1. Χαααααααααχαχχαχαχα!!!τελειααααααα ηταν!!!!Ηρεμα,χαλαρα.....τουλαχιστον για μενα και τη σωσω γιατι εσυ κουραστηκες με το νταμαρι-βασιλοπιτα!!!Αυτα λες και μετα συγχιζεσαι που η Σωσωκα ρωταει αν τρωγονται αυτα που φτιαχνει χχχχχχχχχχααααααααααα!!!!!!!!Μικρη πικρη μου αγαπη ολα θα ειναι τελεια αυτη τη χρονια σαν την πρωτοχρονια μας!!!!χιχιχι(σ ακουωωωω σωσωωω μη λες οτι σαλιαριζω).misirlouuuuuu oleeeeee!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρικούβερτο μπυτζαμάυο γλέντι στήσατε !!!Τι όμορφα!!! Και του χρόνου κορίτσια!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θα πει ρεβεγιόν! Όχι, παίζουμε! Να' σαι καλά Χαρά μου και του χρόνου να γιορτάσεις την Πρωτοχρονιά όπως επιθυμείς! Καλή χρονιά να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε, το κάψατε φέτος! Ποιός τη χάρη σας! Ευχές καινούργιες, δυνατές για υγεία, αγάπη και πολλή πολλή χαρά! Φιλιά! Και του χρόνου να πέσει σύρμα για να μαζευτούμε όλες στο skype για την αλλαγή του χρόνου... Θα το κάψουμε το σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας κούφανες με τα γκάπα- γκούπα χθες βράδυ και μετά παραπονιέσαι για τις υποδείξεις μας. Τι σου είπε η κακομοίρα Μισιρλού-Παναγιωτάκης; Αφού την διάλυσες καλά καλά την βασιλόπιτα και δεν την άφησες να βγει ολόκληρη, σου υπέδειξε να την κάνεις ψιχουλάκια και να την μοιράσεις σε σακουλάκια σαν τα κόλυβα.Τι σου είπα εγώ; Και εγώ υπόδειξη σου έκανα, να την κολλήσεις με ατλακόλ και να την χιονίσεις με το μίγμα , ακρυλικό-ατλακόλ και σόδα. Να σε βοηθήσουμε θέλαμε, οι γυναίκες.Πάντως ομολογώ ότι καλύτερη ρεβεγιόν δεν έχω ξανακάνει. Να είσαστε καλά και οι δύο και του χρόνου να ξανακάνουμε διαδικτυακή ρεβεγιόν( και οι τρεις).Κι ας ξανακοπανάς την βασιλόπιτα.
    Υ.Γ Και που είσαι, λίγες είναι οι μέρες που σου έμειναν.....καλικάντζαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΑΡΑ,
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ; ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!!!!!!!
    ΓΕΛΙΟ ; ΧΑΡΑ; ΑΓΑΠΗ; ΝΑ ΠΩ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!
    ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ !!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ, Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έφη, γιατί ......υπογραμμίζεις ότι είσαι φίλη της; Εμάς τι μας έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Muy bonita caja.
    Te deseo un Feliz Año Nuevo lleno de cosas buenas.
    Deberias poner un traductor en tu blog, para no perdernos todo lo que cuentas.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ╔╦╗────────╔═╗─────╔╦╗───────── ║╩╠═╦═╦═╦╦╗║║╠═╦╦╦╗║║╠═╦═╦╦╗─── ║╦║╬║╬║╬║║║║║║╩╣║║║╠╗║╩╣╬║╔╝─── ╚╩╩╩╣╔╣╔╬╗║╚╩╩═╩══╝╚═╩═╩╩╩╝──── ────╚╝╚╝╚═╝──────────────────── ───────────╔═╦═╦═╦═╗─────────── ───────────╠═║║╠╗╠═║─────────── ───────────║═╣║║║║═╣─────────── ───────────╚═╩═╝╚╩═╝───────────

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!
    ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!
    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ!!!!!!!!
    ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
    ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ!!!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
    Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΣΠΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ!!!!
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ!!!! βρε ΧΑΡΑ μου δεν έισαι η μόνη με την βασιλόπιτα εγώ να δεις κουκλα μου τι έπαθα!!!! είπα φέτος να κάνω μια πίτα που μου είπε την συνταγή η κόρη μου...καθε χρόνο κανω μια συγκεκριμένη και μεχρι να βρούν το φλουρί η πίτα γίνεται ψυχουλάκια..χι..χι..που το διάβασα αυτό;;; τελος πάντων...ψύνω την πίτα και ήθελα να τηνστολίσω λίγο απο ΄πανω ..αλλες φορες βάζω άχνη και όλα καλά όλα ωραια!!! μια στιγμή λεω να κάνω..γλασω να βάλω απο πάνω ...τι το ήθελα η γυναικα;;;;
    πέρασε στο εσωτεικό της πίτας ...δεν ξέρω που βρήκε τομν δρόμο.χι..χι.. και έμοιαζε άψητη!!!!μας είχε κοπεί και το ρεύμα... ( διαβασε το σχόλιο μου στην προηγούμενη αναρτησή σου και θα καταλάβεις....κατα τα άλλα.....ΚΑΛΗ μας ΧΡΟΝΙΑ.....με θετική σκεψη..για τα καλήτερα....κόντρα στα στραβά και τ ανάποδα....εμεις θα τα ισιώσουμε..ΧΑΡΑ μου πολλα φιλάκια και του χρόνου!!!!!!!χι...χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και του χρόνου ψυχή μου και να κρατηθεί το φετινό γούρι με χαρές και γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφα και σπαρταριστά όλα!
    Εμείς είχαμε παραμονή προς ξημερώματα το "δικό μας" τραπέζωμα...και θα βγάλω φωτο-ανάρτηση. Η κόρη μου έφτιαξε τη μεγαλειώδη βασιλόπιτα της Κικής, και ήταν Εξαίσια!
    Χαρά μου, χαίρομαι να..χαίρεσαι!
    "Χαιράμενη και Καλόκαρδη!", είναι η Ευχή της Νόνας μου και σου τη στέλνω χρονιάρα μέρα!
    Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαρά σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άχ, πως χαίρομαι που και άλλη Βασιλόπιτα βγήκε ζαβή...... Η δικιά μου έγινε σαν πάτος σαγιονάρας!!!! Βγήκε πολύ εύκολα απ' το ταψί αλλά, η κερατένια ήρθε και "κάθισε" και δε βλεπότανε.... ευτυχώς, τρωγότανε!!!!
    Ωραία περάσατε το τρίο, ε; Σας εύχομαι έτσι χαρούμενες και καλαμπουρτζούδες (πώς γράφεται αυτό;) να είστε όλο το χρόνο.
    Με γεια το νέο ντεκόρ... Σούπερ!!
    ΚΑΛΗ - ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα μείνω στο θέμα βασιλόπιτα. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί ζήλεψα που δεν ήμουν κι εγώ εκεί. Λοιπόν η βασιλόπιτα είχε ένα θέμα φέτος. Και καλή συνταγή βρήκα και τα υλικά προσεκτικά τα υπολόγισα και την λαδόκολα στη θέση της. Αλλά δεν διάβασα καλά το χρόνο ψησίματος της συνταγής κι αφού είδα το ωραίο σοκολατί χρώμα απο πάνω λέω έτοιμη είναι.... Σήμερα βογγίξαμε γιά να φάμε 2 ψιχουλάκια και η υπόλοιπη βγήκε έξω σε μπουκίτσες να την φάνε τα πετεινά του ουρανού. Αντε και του χρόνου να'μαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κρίμα που δεν έγινε προ(σ)κληση για την χειρότερη βασιλόπιτα γιατί βλέπω πολλές συμμετοχές και ίσως κέρδιζα το βραβείο!!! Ας είμαστε καλά για του χρόνου!!! εύχομαι η καινούργια χρονιά να πάρει μαζί της τα άσχημα και να μείνει η χαρά η αγάπη και η δημιουργικότητα που σε χαρακτηρίζει!!! πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΕΙΑ?....ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΜΕΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περιγράφεις μια ημέρα...με τα καλά της με τις ατυχίες της .... τις απολαύσεις της .... τα καλαμπούρια ...τις μασαμπούκες .....

    Κάθε άνθρωπος ....έχει τον δικό του τρόπο να βλέπει την καθημερινότητα του....

    Εκεί είναι και το μυστικό...Συνέχισε να απολαμβάνεις την ζωή σου Χαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλέ ζηλεύω που δεν ήμουν κι εγώ στην παρέα σας....όμως είχα άλλες υποχρεώσεις. Κι έπειτα σου λένε....δεν υπάρχουν ειλικρινείς φιλίες στο Internet. Αυτή την αγάπη του Παναγιωτάκη με τη Ζαργάνα ποιος θα την πίστευε.....και να σκεφτεί κανείς δε μετράει παρά μόνο δύο ιντερνετικά χρόνια!!
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου Χαρά μου, η συμμετοχή σου είναι όπως πάντα καταπληκτική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχαχαχαχααα τέλεια όλα μιλάμε.. μα πες μου μετά από όλα αυτά έκανες και αναρτησούλα, έτσι για πλάκα.. ολόκληρο κατεβατό!!! Μα τι πίνεις??:-))))

    Σούπερ γούμαν καλή χρονιά, πάντα με καλή παρέα με γέλια και ομορφιές στη ζωή σου!
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλή χρονιά, με χαρά, ελπίδα και αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;;
    Πρώτα πρώτα δεν άλλαξε μόνο το γούρι αλλά και το blog, κι αυτό είναι είδηση!!
    Δεύτερον, είπαμε εθισμός αλλά ν'αλλάζουμε και το χρόνο εδώ; καλά εγώ,τουλάχιστον, δεν πρέπει να γκρινιάζω,αλλά να στείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ποδαρικό!! Το περσινό ήταν πολύ γούρικο,οπότε φέτος χρωστάω πιο μεγάλο κέρασμα!!
    Τρίτον ήταν βέβαιο ότι θα μεγαλουργούσες, ειδικά αφού είχες και τέτοια συντροφιά στο μαγείρεμα!!
    Καλή χρονιά να έχουμε Χαρά μου!
    Να χαίρεσαι όσους αγαπάς ,να σε χαιρόμαστε κι εμείς που μας φτιάχνεις τη μέρα κάθε φορά- ε, μας συγκινείς και λιγάκι κάποτε- και να μην ξεχνάμε να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχα! Δεν παίζεστε! Και πρώτη ΕΣΥ! Τρελοπαντιέρα γι' αυτό σ' αγαπάω! Κοίτα να δεις κόνξες που τσι κάνει ο αδρεφός! Και κοίτα ψάρωμα αυτή ορέ παιδία! Καλά σου κάνει περί ζωγραφικής! Καλή χρονιά με υγεία, χωρίς ημικρανίες και με καλά νέα αυτή η χρονιά να είναι πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μου εφτιαξες τη μερα κοριτσι μου....!!!!!!!!!και ειχα σηκωθει με κατι μουτρα......!!!!?????Παντως περασες καλα καλοκοριτσο!!!!!!!!χαχαχα!!!!!να σαι παααααντα καλααααα!!!!!!να εχεις μια υπεροχη Χρονια!!!!!φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν σου πέρασαν οι ημικρανίες… αν τελείωσες από τα πλυντήρια… και εφόσον έχεις διάθεση… έλα να παίξουμε ΤΟΡ 10!!!!!!! Φιλιά Πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!
    ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή Χρονιά Χαρά σε περιμένω να ψηφίσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας ειναι ο νεος χρονος που ηρθε Xαρα μου, καλος και ευλογημενος, για σενα και την οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποπό δεν ήξερα ότι κάνατε τέτοιο γλέντι τρικούβερτο!! Δύο στενά παραπάνω είμουνα. Αλλά η Γκεστάπο τα καλά τα κρατάει για τον εαυτό της. Χαχαχα !!
    Χαρά μου σου εύχομαι ολόψυχα να μη χάσεις ποτέ το ταλέντο σου όχι μόνο στις καλλιτεχνίες αλλά και στο φοβερό γράψιμο που με κάνει να αισθάνομαι αισιόδοξα πάντα όταν σε διαβάζω. Ευχές στην οικογένειά σου!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή χρονιά με υγείαααααααα πάνω απ΄όλαααααααααα
    Πάντα χείμαρρος
    φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλή χρονιά Χαρούλα μου με υγεια και αγάπη !!!!!! φιλιά σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΣ (ΔΙΣ)ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!ΜΠΗΚΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΕΛΑΩ .ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ !!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΟΜΩΣ;;; ..ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑ;;;;;ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ!!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τέλεια τέλεια τέλεια περάσατε!!! Γελάω ακόμα!!! Και συνεχίζω να γελάω με το σχόλιο της Νασιούλας, με την οποία και θα συμφωνήσω σε όλα!!!! Και του χρόνου με υγεία Χαρά μου!!! Καλή Χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σου φέρει ότι ποθείς, και μόνο χαρές να ζήσεις.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά ε, δεν είσαστε εντάξει…
    Στον πόνο μου γελάτε και στην χαρά μου συγκινείσθε, πάτε καλά; Αναρωτιέμαι.
    Κι όχι τίποτε άλλο θέλετε και να συνωστισθούμε! Γιατί δεν πηγαίνουμε σε «Πολιτιστικά» Κέντρα (αθάνατε Γιαννόπουλε!πως σκέφτηκες τέτοιο χαρακτηρισμό) νομίζετε; Αποφεύγουμε τον συνωστισμό και το …κακό το μάτι!
    Να γίνει κανένας καβγάς για τα μάτια μου; Μου φτάνει η διεκδίκηση από Παναγιωτάκη και Σωσώ (Μπέττυ πες τι τραβάω)
    Καλά αν ο Χρόνος συνεχίσει όπως ξεκίνησε θα σας το χρωστώ προσωπικά!!!Είθε.

    χρυσάνθη παιδί μου ντύθηκα είπα, οι άλλες δεν ξέρω, αλλά και με πυτζάμα αποδεκτή θάσουν.Μεταξύ μας;;;
    princess μου από τα καλλίτερα να πω; Ακόμα γελάω!
    para-kelsoscooks. Σε κούφανα; Καλλίτερα να σε μούγγενα αλλα πού τέτοιο θαύμα! Εμένα ως καλλικάντζαρος μπορεί να τελειώνει το λάδι μου το δικό σου το ροδόσταμο πότε; Κι ύστερα θέλεις και φιλίες με τις φίλες μου…θα τους κάνω εγω τις συστάσεις…
    Effie's Sweet Home Designs η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμένα μου είχε ξαναγίνει. Γέλιο;;; μέχρι δακρύων! Ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά αιτήσεις φιλίας μην αποδεχθείς πριν σ ενημερώσω. Απειλείσαι!

    para-kelsoscooks αν έχει μυαλό δεν θα πρέπει να σ εχει τίποτα…

    Eva's blog ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Ευάκιιι!!

    Rena Christodoulou Είσαι και βιαστική!εμ άργησες εμ μας φωνάζεις να βιαστούμε κι από πάνω. Οσο για τη λευκή σελίδα ας όψεσαι, αλλά δεν σου πέρασε ως βλέπεις.Μάλλον ήταν δάκτυλος ανανέωσης.

    Ρουλα Σμαραγδενια θα τον μεθύσουμε τον Ηλιο σιγουρα ναι, θα τον τρελλάνουμε το φίλο σίγουρα ΝΑΙ, μην μπλέξει κανείς μ εμάς γιατί την έχει άσχημα.Γέλιο θέλει η ζωή Ρουλάκι μου και θετική σκέψη και στα εύχομαι επίσης

    marilise νάσαι καλά Κάτια μου, αμήν για όλο τον Κόσμο!

    Ρεγγίνα Εγω μια ζωή γελούσα Ρεγγινάκι. Ο παππούς μου ο συχωρεμένος μου συνιστούσε να μην γιατί θα μου έβγαζαν παρατσούκλι «η θεγατέρα του Θοδωρ…. Η γελού!» οπότε φαντάζεσαι παιδιόθεν το ατύχημα>Και του Χρόνου με Υγεία και σε σας.

    elena Επίσης Ελενάκι μου Καλή Χρονιά!

    Φιλία Φέτος απ ότι κατάλαβα το κακό μάτι έπεσε πάνω στις Βασιλόπιτες και τις πήρε και τις σήκωσε. Μακάρι μόνο εκεί να σταματήσει. Οσο για καλαμπουρτζούδες(ούτε εγω ξέρω πως ) μία πτέρυγα στο Δρομοκαϊτειο την έχουμε εξασφαλισμένη! Άλλος για τη βάρκααα μας! Άντε γιατί κλείνουν οι θέσεις όσο αργείτε…

    Ginger Mary Καλέέέέ ξεβαφτίστηκες και ξαναβαφτίστηκες; Καλορίζικο! Ο μποναμάς του 2012 ήταν; Πάντως την πίτα κάποιος την έφαγε χαμένη δεν πήγε.Και του Χρόνου καλλίτερα!Φιλί

    aigli Αίγλη μου μακάρι όλα τα κακά της χρονιάς νάναι σαν τις κακοχυμένες βασιλόπιτες,ευχαριστημένες θάμαστε.Φιλάκια και ευχές.

    foufoula89 Φουφουλίτσα εδώ ο καλός γελωτοποιός!Τα πάθη μου τα κάλλη μου!!Δε θέλω πεσίματα. Οσο για την ανανέωση πιστεύω τώρα που άλλαξε οριστικά να εγκρίνεις, περιμένωωωω

    mia αυτό κάνω φιλενάδα, αν την πάρεις σοβαρά, δεν παλεύεται…

    anthivolon κι εμείς θα σε θέλαμε κοντά μας αλλά έχεις σοβαρότερες υποχρεώσεις. Σε σκεφτομαστε όμως και σε μελετούσαμε. Οσο για τον έρωτα…όχι πες εσύ που είσαι αυτόπτης κι αυτήκοος μάρτυρας (πάλι δύσκολα εβαλα στον Παναγιωτάκη μου)… Αλλά έβαλες κι εσύ το χεράκι σου δυναμικά, αλλιώς θα πονούσαμε χωριστά ακόμη… Είναι μοβόρος μην το βλέπεις έτσι… Φιλιά ατέλειωτα ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ(επιβεβαιώνω με πάθος)

    Margo Αχ, σουπεργούμαν η γιαγιά με τα καρούλια!χαχαχα Τώρα το καθιέρωσα όταν μου έρχεται ο οίστρος (ο συγγραφικός) να μην τον κόβω. Φιλάκια πολλά και ΕΥΧΕΣ!

    Λίλα ο Θεός να δώσει Λιλάκι!

    Νίκη Αχχχ,αλκοολίκι Νικούλι μου τι να λέμε τώρα…Νάσαι καλά καμάρι σου για ΟΛΑΑΑ και σου εύχομαι από καρδιάς ο,τι ποθείς να πραγματοποιηθεί.

    kiki ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τρελλοπαντιέρα την «κα Χαρά» (είδες με τι σεβασμό μου ομιλούν,εσύ καθόλου;) Αμ αν δεν ταιριάζαμε… Οσο για τον αδελφό…δε δέχομαι κουβέντα,πες μου για το σύζυγο!χαχαχα Φιλιά κι ευχές από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρυσούλα, Χρυσούλα, πούσαι,άμα έχεις τις μαύρες σου εδώ θα έρχεσαι να φτιάχνεις συκώτι.Όχι να μαγειρεύεις συκώτι, να συνέρχεσαι! Ευχαριστώ για τις ευχές και αντεύχομαι με πολύ θέρμη.

    Ποδηλάτισσα τι να κάνω; Τραβάτε με κι ας κλαίω.Οσο αντιστάθηκα, αντιστάθηκα μετά με πήρε το ποτάμι.Φιλιά ευχαριστίας

    lourdi lourdaki ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΖΙ και το 2012!

    rena ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και το είχα ξεχάσει,σόρρυ

    Δημιουργία Κατερίνα μου για σένα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣΣΣ

    Mania Μαρινάκι μου δεν ξέρεις τι κτητικός που είναι ο Παναγιωτάκης μου!!! Νάσαι καλά κοριτσάρα,ωραία θάταν ένα Ιντερνετικοσκαιπικό πάρτυ αρκεί να δίναμε νούμερα προτεραιότητας για να μιλάμε!χαχαχαΠανδαιμόνιο θα γινόταν.Αααα, ξέχασα ούτε να τραγουδάω μου επέτρεπε…κατάλαβες τώρα ΦΙΛΙΑ κι ΕΥΧΕΣ2012

    vasiliki Μόνο μη μας πνίξει ο χείμαρρος καμία ώρα.ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ & σε σένα εύχομαι ΦΙΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τέκνον μου

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ευτυχώς που έχουμε κάποιες γιορτές για να εμφανίζονται και οι εξαφανισμένοι!Νάσαι καλά βρε,και στο δικό σου σπιτικό Υγεία και αγάπη εύχομαι φιλάκια

    Nάσια Τελικά αρχίζω κι αναθεωρώ αν έπρεπε να κάνω δημιουργικό μπλογκ ή γελοιγραφικό. Να το ξανασκεφτώ; Εγω χάιρομαι πάντως που απολαμβάνετε τα παθήματά μου, τελικά είμαι ο Γκαστόνε γιατί έχω την τύχη να σας έχω κοντά μου!Οσο για «τα πράσινα γράμματα» αν μου πεις τι εννοείς ευχαρίστως θα σου απαντήσω. Φιλάκια πολλά και μη σε κάνει η Σωσώ σαν τα μούτρα της, στο ύψος σου εσύ…

    Kiki Εεεεε; Είμαι κι εγω αλλά κι οι σχολιαστές κεντάνε!!! Φιλάκια πολλά κοριτσάρα.Λιμπίστηκα το κουτί σου αλλά δεν ήμουν τυχερή να τα ανταλλάξουμε, εγω η Σταχτοπούτα!


    ΣΑΝΤΡΙΝΑ Καλώς ήρθες στο σπιτικό μου και Νάσαι καλά Αλεξάνδρα μου γα τις ευχές.και σε σένα εύχομαι κάθε καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαρα μου καποτε σου ειπα οτι εισαι η Χαρα της ζωης!!!!Ευχομαι να συνεχισεις να μας δινεις χαρουμενες αναρτησεις και το 2012!!! Μας φτιαχνεις τη ψυχολογια βρε παιδακι μου!!!!!!!
    Να΄σαι καλα!!!και keep Walking!!!!!!!!!!!
    Φιλακια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαρά μου αγαπημένη με το ωραίο όνομα, ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σου!!
    Να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχεις μια καλή καλή καλή χρονιά με υγεία και πολλά γέλια!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. * mary's crafts
    Μαράκι μου δε νομίζεις οτι "Χαρά της Ζωής" είναι βαρύς τίτλος για τις αδύναμες πλάτες μου; Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ομως κι εύχομαι πάντα να σας χαρίζω χαμόγελο

    * L.
    Λιτσάκι μου να ξέρεις οτι και οι δυό αδελφές με συγκινήσατε με τις γερμανικές αναρτήσεις σας και οι ευχές μου και στις δύο είναι απο καρδιάς και με πολύ γλύκα.

    ΚΑΛΗ & ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΙΡΗ-ΛΙΤΣΑ, και για τους δικούς σας ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γλέντι...τρικούβερτο, αν κατάλαβα καλά δηλαδή!!!!! Με τόσο καλή παρέα Χαρά, χαλάλι και η βασιλόπιτα που σου...πείσμωσε και δεν έλεγε να βγει!!! Αλλά, βρε φιλενάδα, έτσι είπαμε??? Λείπει η..γάτα και χορεύουν τα ποντικάκια???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...